Sakkjátszmában magabiztosság

Ha egy sakktáblán játszanánk le a párkapcsolatainkat, Ön szerint a magabiztos férfi kiütné a sakktábláról a magabiztos nőt?

De férfi vagy nő, sakkjátszma és párkapcsolat, sok múlik azon, hogy mi magunk mennyire vagyunk határozottak, hogy mennyire tudunk azok lenni.

A fő kérdés persze inkább az, hogy mitől magabiztos a magabiztos nő?

Elsősorban természetesen akkor tudunk magabiztosak lenni, ha klappol minden. Mind körülöttünk, mind bennünk. Nem feltétlenül a tökéletességre kell most gondolni, hanem inkább az egyensúlyra, amit igenis képes minden nő megteremteni. Ennek képességét már valahogy a női genetikával hordozzák magukban.

Milyen típusú férfi mellett magabiztosabb egy nő?  

A válasz egyszerű is, meg nem is. Természetesen a legkönnyebb azt mondani erre, hogy a magabiztos férfi mellett magabiztos a nő is. De felmerül bennem a kérdés, nem oltják-e ki egymást ezek a hasonló erők? Minthogy két dudás sem fér meg egy csárdában, úgy két határozott ember vajon nem oltja-e ki a másik önbizalmát?

Nem nyomjuk el saját önbizalmunkkal a másikat? A női önbizalom titkos tükre c. könyvben többek között ez is kiderül.

Olvasson bele akár most!

A női önbizalom titkos tükre

Biztonság vagy izgalom

A biztonság nemcsak az anyagi biztonságot jelenti, hanem az érzelmi komfortot is, amikor nincsenek macska-egér harcok a kapcsolatban, amikor pontosan tudja, hogyha másnap felébred, ő akkor is ott lesz Ön mellett. De vajon a nők többsége, milyen típusú férfi mellett érzi magát  összeszedettnek?

Izgalmas megfigyelés volt számunkra, hogy az általunk megkérdezett nők 60 %-ka sokkal inkább erősnek érzi magát egy olyan férfi mellett, aki biztonságot tud számára nyújtani. Míg az izgalmas pasiknál kevésbé, vagy kevesebben tapasztalják ezt.

 

Ön, saját magát melyik táborba tenné? Fontosabb Önnek is az állandósággal járó biztonság, mint a spontán, váratlan kalandok a párjával? Vagy éppen fordítva? Érdekes rajta eltöprengeni, az biztos, hiszen ez befolyásolja, kit választ maga mellé társnak.

Egy magabiztos nő + egy magabiztos férfi = egy magabiztos párkapcsolat?

Két magabiztos ember, egy határozott férfi és egy határozott nő nem kell, hogy ellentétes erőként nyilvánuljanak meg, hanem talán inkább éppen ez a titka a biztos párkapcsolatnak is. Ön mit gondol?

 

Tegye próbára saját önbizalmát!

Töltse ki A női önbizalom titkos tükre c. könyv tesztjeit,

amiből választ kaphat, hogy mennyire magabiztos Ön,

és milyen típusú férfi mellett érzi saját magát annak.

Vagy éppen mi az, amin még érdemes dolgozni.

A könyvet használja bátran, mint egyfajta izgalmas útmutatást!

A női önbizalom titkos tükre

 

 

További cikkekért KATTINTSON IDE!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft