szakítás

Havonta több tucat Hölgy vásárolja meg Új élet szakítás után című új könyvemet, és sokan írnak is nekem tapasztalataikról. Mindig jó érzés elolvasni a véleményüket, hiszen ilyenkor térül meg az a sok munkám, amit a könyvekbe és a Női Önbizalomedző más felületeibe fektetek.

Sokszor tapasztaltam azt, hogy a Hölgyek mennyire hasonló problémákkal küzdenek, mégsincs valahogy egy könnyen elérhető eszköz a számukra, hogy továbbléphessenek ezeken a problémákon, egy nehéz szakítás után. A könyvvel az volt a célom, hogy egy ilyen eszközt adhassak azoknak a nőknek a kezébe, akik keresik a megoldásokat, a kérdéseikre a választ.

szakítás

Kedves olvasóm szavainak hála megbizonyoshatok arról, hogy az Új élet szakítás után könyv elérte a célját.

“Kedves Szabolcs!

Az Új élet szakítás után című könyvedet most fejeztem be!

Meg kell mondjam, köszönöm! Köszönöm, hogy megalkottad, hogy segítesz ezáltal rajtam és még számtalan nő társamon!  Egyszóval köszönjük, hogy vagy nekünk!

A gyakorlatok fantasztikusak a könyvben és bár még nyilván idő kell a teljes “regenerálódásra”, máris sokkal jobban érzem magam a bőrömben és rengeteget tanultam magamról is! Másként látom már a volt kapcsolatom és úgy érzem újult erővel képes vagyok magamat fejleszteni ezáltal bevonzani a számomra megfelelő férfit is. De ez sokkal nehezebben ment volna nélküled, a könyv nélkül a feladatok elvégzése nélkül!

Remélem nagyon nagyon sok nőnek fog még segíteni és nagyon sok sikert, kitartást kívánok nekik ehez illetve neked is a további munkásságodban!”

Üdvözlettel:

Mónika

szakítás

Én is azt remélem, hogy minél több Hölgy fog így érezni a könyv elolvasását követően.

Önnek is figyelmébe ajánlom mindkét könyvemet! Javaslom, hogy olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a könyvekben található önbizalom és személyiségfejlesztő gyakorlatokat, úgy a leghatásosabb, és azokon keresztül ismerje meg jobban saját magát és az Ön körül élő embereket. A könyvben leírtak sokat segíthetnek a személyiségfejlesztésben, és egy boldogabb élet felé vezető út megtalálásában, akár szakítás után, akár az élet egy másik nehéz időszakában.

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

 

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző