Menu

Könyvek

Önmegvalósítás, önismeret, személyiségfejlesztés

Az önmegvalósítás, az önismeret, a személyiségfejlesztés, már évtizedek óta ismert fogalmak.

Sokan keresik ezen a területen a megoldásokat, de a kiegyensúlyozott élet valódi titkát kevesen ismerik.

Tapasztalataim alapján az igazi személyiségfejlesztés titka az önbizalom növelése. Ha szeretne változtatni az életén, ha el akarja érni a sikereket, amikre mindig is vágyott, akkor itt kell kezdeni. Hiszen csak határozott alapokra építhet erős várat, ez az alap pedig saját magabiztossága.

ÚJ ÉLET szakítás után

Az “Új élet szakítás után” egy gyakorlati kézikönyv, ami támogatást nyújt, és a helyes irányba navigálja Önt a szakítás utáni sebezhető, bizonytalan, és fájdalmas érzelmi állapotban. A könyv szól magáról a szakításról, és az azt követő válságról, miközben lépésről-lépésre segít azzal, hogy a csalódáson, és veszteségérzésen továbblépve, egy új, szebb élet felé tereli.

A NŐI ÖNBIZALOM titkos tükre

Ezt a könyvet azért írtam meg, hogy tisztázza azokat az alapfogalmakat, amik a munkám során szerzett tapasztalataim alapján, általában zavarosak, hiányosak a fejekben. A könyvben összefoglalom az önbizalom fejlesztésére kidolgozott módszerem alapelveit, és gyakorlati lépéseit. Ez egy többfunkciós könyv, ami valós segítséget nyújt.

Készen áll a változásra?

Ne hagyja ki limitált ideig elérhető ajánlatunkat!

Most duplán jól járhat!

Rendelje meg most Marozsák Szabolcs mindkét könyvét, és nemcsak a könyvekre adunk különleges kedvezményt, de egy könyv szállítási költségéért most házhoz is visszük Önnek!