Menu

Új élet szakítás után

- az önbizalommal teli, új kezdet könyve -

Új élet szakítás után – az önbizalommal teli, új kezdet könyve

Az “Új élet szakítás után” egy gyakorlati kézikönyv, ami támogatást nyújt, és a helyes irányba navigálja Önt a szakítás utáni sebezhető, bizonytalan, és fájdalmas érzelmi állapotban. A könyv szól magáról a szakításról, és az azt követő válságról, miközben lépésről-lépésre segít azzal, hogy a csalódáson, és veszteségérzésen továbblépve, egy új, szebb élet felé tereli.

 

Ez a könyv Önnek szól, ha …

 • Egy fájdalmas szakításon van túl
 • Nem tudja, hogy szakítson-e
 • Szakított, de nem tudja, hogy jól tette-e
 • Az eddigi kudarcai ellenére, szeretné végre megtalálni a valóban Önhöz illő társat

 

Ha újra boldog életet szeretne élni egy megbízható társ oldalán, akkor ez a könyv Önnek szól!

A könyv legfontosabb témái

 • Miért fáj az elválás?
 • Mik a párválasztás szabályai, amiket nagyon kevesen tartanak be?
 • Mennyire volt Önhöz illő az exe? 
 • Hogyan tegye túl magát a veszteségen?
 • Milyen az Ön számára valóban ideális férfi?
 • Hogy nyerje vissza eredeti önbizalmát?
 • Mit kell tennie ahhoz, hogy bevonzza Öt?

Hogyan segít ez a könyv?

Ha elolvassa ezt a könyvet, akkor Ön is megértheti a párkapcsolatok dinamikáját, saját érzéseit, és sokkal tudatosabb, sikeresebb lehet a párkeresésben. Visszatérhet életébe a vidámság, magabiztosság, elkezdheti kialakítani az ÚJ életét azok szerint, amiket a könyvben tanult, így egy hosszú távon fenntartható, boldog életet alakíthat ki.

A könyvből azt is megtudhatja, hogy milyen is valójában az Ön számára ideális férfi. Figyelmesen olvasva rájöhet, hogy talán még sosem fogalmazta ezt meg olyan részletesen, ahogyan kellett volna ahhoz, hogy sokkal célravezetőbben tudjon párt keresni, de a könyv segít ebben is.

Az íróról

Már évek óta foglalkozom a női önbizalom növelés témakörével. Rendszeresen tartok kifejezetten nőknek szóló tréningeket, előadásokat, személyes konzultációkat, hogy segítsek nekik továbblépni az életük egy nehéz időszakán, és utat mutassak a személyiségfejlődés felé, hogy egy teljesebb életet élhessenek. Úgy tapasztalom, túl sok Hölgyet érint az önbizalom probléma napjainkban, ezért lettem Női önbizalom edző.

Első könyvem már több ezer nőnek segített visszanyerni az önértékelését. Ezzel a könyvvel most egy olyan témát járok körbe, ami valóban hiánypótló kérdésekre ad választ az életükön változtatni akaró nők számára, mégpedig a szakítás utáni érzelmi állapot, és annak feloldása témakörét.

Marozsák Szabolcs
Női ÖnbizalomEdző

Marozsák Szabolcs ÖnbizalomEdző

A szakítás utáni lépések

A szerelem vége, egy párkapcsolat megszűnése után nem csupán az abból fakadó veszteségérzés fájdalmát éli meg, hanem ennél egy sokkal komplexebb érzelmi folyamatot. Ilyenkor jelentkezhet bizonytalanság, önbizalomhiány is. Mivel rengeteg Hölgy keresett már fel az élete ezen időszakában, sok éves tapasztalataimnak köszönhetően pontosan tudom, hogy milyen folyamaton megy ilyenkor keresztül.

Ezt a könyvet úgy írtam meg, hogy ezeken az állapotokon vezesse végig, minden egyes szakaszban pontosan azt nyújtva, amire éppen szüksége van. Ha végigolvassa a könyvet, és megcsinálja a benne található gyakorlatokat, akkor mire végez, egy olyan fejlődésen megy keresztül, amelynek köszönhetően sokkal gyorsabban, hatékonyabban, és egy kész tervvel léphet túl a szakításon.

Internetes megrendelés esetén a könyv ára
4.450 Ft

4.990 Ft helyett

A *-gal jelölt adatokat kötelező megadni.

Könyvrendelés - Ár: 4.450Ft/db

Név*

E-mail*

Telefonszám* (Kérem mobil telefonszámot adjon meg)

Szállítási cím*

Számlázási cím*

Külföldi megrendelés esetén ország:

Adószám (céges megrendelés esetén)

Mennyiség*:

Kuponkód:

Üzenet

Fizetési mód és szállítási költség:
Házhozszállítás (utánvéttel fizetve a futárnál): 1 500 FtHázhozszállítás (előre fizetve): 1280 Ftkülföldi csomagszállítás - 3.140 Ftcsomagszállítás Románia - 2.540 Ft

Szállítási Információ:

Házhozszállítás (utánvéttel fizetve a futárnál): 1 500 Ft, kiszállítás a feldolgozást követően 1-2 munkanapon belül
Belföldi csomagszállítás (előre fizetve) díjbekérő alapján (ára: 1.280 Ft) - kiszállítás a megrendelés összegének beérkezését követően 1-2 munkanapon belül
Külföldi csomagszállítás előreutalással díjbekérő alapján (ára: Romániába 2.540 Ft, egyéb Európai országba 3.140 Ft) - postázás a megrendelés összegének beérkezését követően 7-10 munkanapon belül.

Rendelés leadásakor lehetőség szerint Gmail-es e-mail címet adjon meg.

Fontos!
Külföldi megrendelés esetén csak online bankkártyás fizetési lehetőségre van mód.

Mi áll amögött, ha nem tudja elengedni a férfit?

Talán nem is gondolná, hogy hány nő jár egy cipőben Önnel. Számos alkalommal találkoztam ugyanazzal a problémával, amikor egy hölgy nem képes megszüntetni a kapcsolatot, és elengedni a férfit még akkor sem, ha az a szerelem rossz hatással van rá, és egyre rosszabb lelki állapotba kerül miatta. De az is sokszor előfordul, hogy a szakítás után nem képes továbblépni, új életet kezdeni.

Mindkét esetben, az adott helyzet sajnos csak egyre tovább és tovább generálja az önértékelés folyamatos romlását, holott egy már eleve alacsony önbecsülés juttatta ebbe a nehéz helyzetbe. Ezt fontos komolyan venni, és azonnali lépéseket tenni a helyes önértékelés kialakításáért Önmaga érdekében, hiszen addig nem tud teljes, kiegyensúlyozott életet élni.

Az Új élet szakítás után című könyv ebben segít, a könyvön végighaladva fokozatosan kiemelkedhet a szorító, kilátástalannak tűnő helyzetéből, és új terveket szőhet, amelyek egy boldogabb élet felé terelik Önt.

 

Segítség a legnehezebb időszakon való továbblépéshez

A szakítás utáni lelki állapot talán az egyik legnehezebb életszakasz, amit egy nőnek meg kell élnie, ráadásul nem is egyszer az életében. Tapasztalataim szerint sokan csendben szenvednek a negatív érzések és gondolatok hatásaitól, pedig tudnia kell, hogy ezzel a lelki állapottal nincs egyedül. Sajnos a legtöbb hölgy nem kér ilyenkor segítséget, de egyedül nehéz kikeveredni belőle. Folytatják tovább az életüket, beletemetkeznek a mindennapok feladataiba, a munkába, és hosszú idő után csak annyit vesznek észre, hogy egyre kedvtelenebbek, és egyre messzebb kerülnek a céljaiktól, útjukat sikertelenség és elkeseredettség szegélyezi.

Ne várja meg, amíg rosszabbra fordul a helyzet, ne féljen külső segítséghez nyúlni! Az Új élet szakítás után könyvön kívül is rengeteg módon tudok segíteni. Facebook oldalamon bármikor írhat nekem, de ha csatlakozik a követőim közé, akkor napi szinten használhatja az oldalt arra, hogy feltöltődjön az ott megosztott pozitív üzenetek által. Gyakran tartok térningeket, amelyeken szintén gyakorlati segítséget nyújtok az önértékelésüket fejleszteni akaró nők számára, illetve a Női önbizalom titkos tükre című könyvemet is azért írtam meg, hogy ehhez adjon tanácsokat, és a benne található gyakorlatokon keresztül hozzásegítse Önt egy teljesebb, boldogabb élethez.

 

Az önbizalom építés kezdete

Azt ajánlom, hogy elsősorban határozza meg a jelenlegi állapotát az erre speciálisan összeállított önbizalom teszt segítségével. Ezután vezessen be különböző, az önértékelés helyreállítására szolgáló apró trükköket a mindennapokba, amelyek segítségével napi szinten gyakorolhat, és apró lépéseket tehet a cél felé. Számos ilyen tippet talál a cikkeim között.

Azt azonban soha ne felejtse el, hogy az egészséges önértékelés helyreállításához bizony hosszú idő kell, és ha tartós eredményeket szeretne elérni, ahhoz türelemre és következetességre lesz szükség. Ha sietteti, és túl nagy elvárásokat támaszt magával szemben, akkor annak az lesz az eredménye, hogy csalódik, és feladja. Ehelyett legyen inkább büszke minden apró lépésre, és adjon magának időt, hogy szépen lassan haladva elérje a kitűzött célokat.

Szakítás utáni tippek

Az egyik legnehezebb, de egyben a legfontosabb megoldandó feladat egy kapcsolatból kilépve, a szakítást követően, hogy ki kell alakítania a helyes hozzáállást. Tekintsen úgy a következő időszakra, mint egy új élet kezdetére. Meg kell látnia a lehetőséget, hogy most úgy alakíthatja a saját életét, ahogyan valóban élni szeretne. Ehhez nem kell mást tennie, mint megfelelően tervezni, meghatározni a valós vágyait, céljait, amihez az Új élet szakítás után könyv remek gyakorlati segítséget nyújt. Végre Ön irányíthatja a saját életét, éljen a lehetőséggel, és koncentráljon valóban saját magára!

Természetes dolog, hogy meggyászolja az elmúló kapcsolatát, és megéli az ezzel járó veszteség érzést, azonban sokan ott rontják el, hogy hagyják magukat belesüllyedni az önsajnálatba, ahonnan a kiút hosszadalmas és nehéz. Nem szabad megvárni azt a pontot, amikor ez bekövetkezik, mert ezzel megnehezíti a saját helyzetét. El kell kezdenie dolgozni a továbblépésen mihamarabb. Tudom, hogy sok esetben ez nagyon nehéz, mert úgy érezheti, hogy nem uralja az életét, hogy kicsúszott a keze közül az irányítás, de higgye el, hogy képes újra megragadni az irányítást, ha a megfelelő forrásból kér segítséget, és bízik önmagában.

Az is fontos, hogy foglalkozzon önmagával. Nem csak arra gondolok ezalatt, hogy olyan programokat szervezzen, amikkel feltöltődhet, és jobban érezheti magát a bőrében – mint amikor elmegy fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy a barátaival szórakozni – habár ez is segíthet. De abban a tekintetben is figyelmet kell fordítania magára, hogy megértse az ebben az időszakban jelentkező mély és változatos érzéseit, hiszen ez kulcsfontosságú lehet a felépülés szempontjából.

Érdemes tudatosan dolgoznia az önbecsülésén, amíg el nem ér egy olyan önbizalom szintet, amivel egyrész képes lesz hinni Önmagában és abban, hogy elérheti a magának kitűzött célokat, másrészt pedig fenntarthat egy jó, kiegyensúlyozott kedélyállapotot a mindennapokban. Hiszen hosszú távon semmi nem fogja tudni elégedetté tenni, ha nem dolgozik a helyes önértékelésén. Amikor azt érzi, hogy élete nem úgy megy, ahogy szeretné, akkor a legtöbb esetben ez a probléma áll a háttérben. A céljaink elérését, a boldogságunkat nem másokban, külső tényezőkben kell keresnünk, hanem saját magunkban. Ha képes felépíteni önbecsülését, ha képes bízni saját magában, és szeretni magát, akkor attól kezdve bármit képes lehet elérni az életében.

Vegye körül magát azokkal az emberekkel, akik a pozitív változásra lelkesedéssel reagálnak! Gondoljon csak bele, mennyivel más a kedve, amikor egy döntés előtt biztató szavakat kap. Egy ilyen helyzetben megtudhatja kik az igazi barátai, akik valóban támogatják, de természetesen csak akkor, ha megosztja velük az érzéseit, és segítséget kér tőlük, hiszen ők nem gondolatolvasók, ha nem szól, nem tudnak segíteni.

Amikor úgy érzi, hogy már készen áll továbblépni, és újra belevágni a párkeresésbe, készen áll egy új szerelemre, tegye azt tudatosan úgy, hogy valóban megtalálhassa az Önhöz illő párt, aki képes megadni azt, amire szüksége van. Az Új élet szakítás után könyv erre is kitér.

Végül, de nem utolsó sorban, ne felejtse el, hogy a folyamatos fejlődés a kulcsa a kiegyensúlyozott életnek. Ezért akkor se hanyagolja el az önbecsülését, amikor úgy érzi, hogy már minden rendben van az életével. Biztosan ebben az időszakban is tehet azért, hogy még tovább fejlődjön. Az önértékelést javító, fejlesztő gyakorlatok pont arra lettek kitalálva, hogy segítsenek ebben. Ez egy olyan eszköz, amihez bármikor nyúlhat, és érdemes is. Ha beépíti a napi rutinjába, hogy bizonyos időközönként időt szán önmagára, és elvégez néhány ilyen gyakorlatot, akkor biztosan Ön is meg lesz elégedve az eredménnyel, és mások is észre fogják venni a változást. Hiszen a magabiztos emberek sugároznak a boldogságtól, és nem ismernek akadályokat az életben.

A blogomban számos cikket olvashat a témában! Figyelmébe ajánlom az Önbizalom és önértékelés rovatomat.

Figyelem!

Szabadság miatt a 2020.08.07 délutántól beérkező megrendelések csak a 08.17-i héten kerülnek feldolgozásra.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás