Új élet szakítás után - Női Önbizalomedző

ÚJ ÉLET SZAKÍTÁS UTÁN

Ez a könyv Önnek szól, ha …

A KÖNYV LEGFONTOSABB TÉMÁI

 • MIÉRT FÁJ AZ ELVÁLÁS?

 • MIK A PÁRVÁLASZTÁS SZABÁLYAI, AMIKET NAGYON KEVESEN TARTANAK BE?

 • MENNYIRE VOLT ÖNHÖZ ILLŐ AZ EXE?

 • HOGYAN TEGYE TÚL MAGÁT A VESZTESÉGEN?

 • MILYEN AZ ÖN SZÁMÁRA VALÓBAN IDEÁLIS FÉRFI?

 • HOGY NYERJE VISSZA EREDETI ÖNBIZALMÁT?

 • MIT KELL TENNIE AHHOZ, HOGY BEVONZZA ÖT?

Hogyan segít ez a könyv?

Ha elolvassa ezt a könyvet, akkor Ön is megértheti a párkapcsolatok dinamikáját, saját érzéseit, és sokkal tudatosabb, sikeresebb lehet a párkeresésben. Visszatérhet életébe a vidámság, magabiztosság, elkezdheti kialakítani az ÚJ életét azok szerint, amiket a könyvben tanult, így egy hosszú távon fenntartható, boldog életet alakíthat ki.

A könyvből azt is megtudhatja, hogy milyen is valójában az Ön számára ideális férfi. Figyelmesen olvasva rájöhet, hogy talán még sosem fogalmazta ezt meg olyan részletesen, ahogyan kellett volna ahhoz, hogy sokkal célravezetőbben tudjon párt keresni, de a könyv segít ebben is.

AZ ÍRÓRÓL

Marozsák Szabolcs
Női ÖnbizalomEdző

Ismerje meg jobban az írót »

ÚJ ÉLET szakítás után

Ez a könyv Önnek szól, ha …

 • Egy fájdalmas szakításon van túl
 • Nem tudja, hogy szakítson e
 • Elhagyta párját, de nem tudja, hogy jól tette-e
 • Az eddigi kudarcai ellenére, szeretné végre megtalálni a valóban önhöz illő társát

További információk

További információk:

Tömeg: 0.280 kg
Oldalszám: 208 oldal
Kötés típusa: Puha
Mű jellege: Önfejlesztő

MI ÁLL AMÖGÖTT, HA NEM TUDJA ELENGEDNI A FÉRFIT?

Talán nem is gondolná, hogy hány nő jár egy cipőben Önnel. Számos alkalommal találkoztam ugyanazzal a problémával, amikor egy hölgy nem képes megszüntetni a kapcsolatot, és elengedni a férfit még akkor sem, ha az a szerelem rossz hatással van rá, és egyre rosszabb lelki állapotba kerül miatta. De az is sokszor előfordul, hogy a elválás után nem képes továbblépni, új életet kezdeni.

Mindkét esetben, az adott helyzet sajnos csak egyre tovább és tovább generálja az önértékelés folyamatos romlását, holott egy már eleve alacsony önbecsülés juttatta ebbe a nehéz helyzetbe. Ezt fontos komolyan venni, és azonnali lépéseket tenni a helyes önértékelés kialakításáért Önmaga érdekében, hiszen addig nem tud teljes, kiegyensúlyozott életet élni.

Az Új élet szakítás után című könyv ebben segít, a könyvön végighaladva fokozatosan kiemelkedhet a szorító, kilátástalannak tűnő helyzetéből, és új terveket szőhet, amelyek egy boldogabb élet felé terelik Önt.

SEGÍTSÉG A LEGNEHEZEBB IDŐSZAKON VALÓ TOVÁBBLÉPÉSHEZ

A szétválás utáni lelki állapot talán az egyik legnehezebb életszakasz, amit egy nőnek meg kell élnie, ráadásul nem is egyszer az életében. Tapasztalataim szerint sokan csendben szenvednek a negatív érzések és gondolatok hatásaitól, pedig tudnia kell, hogy ezzel a lelki állapottal nincs egyedül. Sajnos a legtöbb hölgy nem kér ilyenkor segítséget, de egyedül nehéz kikeveredni belőle. Folytatják tovább az életüket, beletemetkeznek a mindennapok feladataiba, a munkába, és hosszú idő után csak annyit vesznek észre, hogy egyre kedvtelenebbek, és egyre messzebb kerülnek a céljaiktól, útjukat sikertelenség és elkeseredettség szegélyezi.

Ne várja meg, amíg rosszabbra fordul a helyzet, ne féljen külső segítséghez nyúlni! Az Új élet szakítás után könyvön kívül is rengeteg módon tudok segíteni. Facebook oldalamon bármikor írhat nekem, de ha csatlakozik a követőim közé, akkor napi szinten használhatja az oldalt arra, hogy feltöltődjön az ott megosztott pozitív üzenetek által. Gyakran tartok térningeket, amelyeken szintén gyakorlati segítséget nyújtok az önértékelésüket fejleszteni akaró nők számára, illetve a Női önbizalom titkos tükre című könyvemet is azért írtam meg, hogy ehhez adjon tanácsokat, és a benne található gyakorlatokon keresztül hozzásegítse Önt egy teljesebb, boldogabb élethez.

AZ ÖNBIZALOM ÉPÍTÉS KEZDETE

Azt ajánlom, hogy elsősorban határozza meg a jelenlegi állapotát az erre speciálisan összeállított önbizalom teszt segítségével. Ezután vezessen be különböző, az önértékelés helyreállítására szolgáló apró trükköket a mindennapokba, amelyek segítségével napi szinten gyakorolhat, és apró lépéseket tehet a cél felé. Számos ilyen tippet talál a cikkeim között.

Azt azonban soha ne felejtse el, hogy az egészséges önértékelés helyreállításához bizony hosszú idő kell, és ha tartós eredményeket szeretne elérni, ahhoz türelemre és következetességre lesz szükség. Ha sietteti, és túl nagy elvárásokat támaszt magával szemben, akkor annak az lesz az eredménye, hogy csalódik, és feladja. Ehelyett legyen inkább büszke minden apró lépésre, és adjon magának időt, hogy szépen lassan haladva elérje a kitűzött célokat.

TIPPEK AZ ÚJRAKEZDÉSHEZ

Az egyik legnehezebb, de egyben a legfontosabb megoldandó feladat egy kapcsolatból kilépve, hogy ki kell alakítania a helyes hozzáállást. Tekintsen úgy a következő időszakra, mint egy új élet kezdetére. Meg kell látnia a lehetőséget, hogy most úgy alakíthatja a saját életét, ahogyan valóban élni szeretne. Ehhez nem kell mást tennie, mint megfelelően tervezni, meghatározni a valós vágyait, céljait, amihez az Új élet szakítás után könyv remek gyakorlati segítséget nyújt. Végre Ön irányíthatja a saját életét, éljen a lehetőséggel, és koncentráljon valóban saját magára!

Természetes dolog, hogy meggyászolja az elmúló kapcsolatát, és megéli az ezzel járó veszteség érzést, azonban sokan ott rontják el, hogy hagyják magukat belesüllyedni az önsajnálatba, ahonnan a kiút hosszadalmas és nehéz. Nem szabad megvárni azt a pontot, amikor ez bekövetkezik, mert ezzel megnehezíti a saját helyzetét. El kell kezdenie dolgozni a továbblépésen mihamarabb. Tudom, hogy sok esetben ez nagyon nehéz, mert úgy érezheti, hogy nem uralja az életét, hogy kicsúszott a keze közül az irányítás, de higgye el, hogy képes újra megragadni az irányítást, ha a megfelelő forrásból kér segítséget, és bízik önmagában.

Az is fontos, hogy foglalkozzon önmagával. Nem csak arra gondolok ezalatt, hogy olyan programokat szervezzen, amikkel feltöltődhet, és jobban érezheti magát a bőrében – mint amikor elmegy fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy a barátaival szórakozni – habár ez is segíthet. De abban a tekintetben is figyelmet kell fordítania magára, hogy megértse az ebben az időszakban jelentkező mély és változatos érzéseit, hiszen ez kulcsfontosságú lehet a felépülés szempontjából.

Érdemes tudatosan dolgoznia az önbecsülésén, amíg el nem ér egy olyan önbizalom szintet, amivel egyrész képes lesz hinni Önmagában és abban, hogy elérheti a magának kitűzött célokat, másrészt pedig fenntarthat egy jó, kiegyensúlyozott kedélyállapotot a mindennapokban. Hiszen hosszú távon semmi nem fogja tudni elégedetté tenni, ha nem dolgozik a helyes önértékelésén. Amikor azt érzi, hogy élete nem úgy megy, ahogy szeretné, akkor a legtöbb esetben ez a probléma áll a háttérben. A céljaink elérését, a boldogságunkat nem másokban, külső tényezőkben kell keresnünk, hanem saját magunkban. Ha képes felépíteni önbecsülését, ha képes bízni saját magában, és szeretni magát, akkor attól kezdve bármit képes lehet elérni az életében.

Vegye körül magát azokkal az emberekkel, akik a pozitív változásra lelkesedéssel reagálnak! Gondoljon csak bele, mennyivel más a kedve, amikor egy döntés előtt biztató szavakat kap. Egy ilyen helyzetben megtudhatja kik az igazi barátai, akik valóban támogatják, de természetesen csak akkor, ha megosztja velük az érzéseit, és segítséget kér tőlük, hiszen ők nem gondolatolvasók, ha nem szól, nem tudnak segíteni.

Amikor úgy érzi, hogy már készen áll továbblépni, és újra belevágni a párkeresésbe, készen áll egy új szerelemre, tegye azt tudatosan úgy, hogy valóban megtalálhassa az Önhöz illő párt, aki képes megadni azt, amire szüksége van. 

Végül, de nem utolsó sorban, ne felejtse el, hogy a folyamatos fejlődés a kulcsa a kiegyensúlyozott életnek. Ezért akkor se hanyagolja el az önbecsülését, amikor úgy érzi, hogy már minden rendben van az életével. Biztosan ebben az időszakban is tehet azért, hogy még tovább fejlődjön. Az önértékelést javító, fejlesztő gyakorlatok pont arra lettek kitalálva, hogy segítsenek ebben. Ez egy olyan eszköz, amihez bármikor nyúlhat, és érdemes is. Ha beépíti a napi rutinjába, hogy bizonyos időközönként időt szán önmagára, és elvégez néhány ilyen gyakorlatot, akkor biztosan Ön is meg lesz elégedve az eredménnyel, és mások is észre fogják venni a változást. Hiszen a magabiztos emberek sugároznak a boldogságtól, és nem ismernek akadályokat az életben.

blogomban számos cikket olvashat a témában! Figyelmébe ajánlom az Önbizalom és önértékelés rovatomat.