Önbizalom teszt nőknek - Kíváncsi, hogy áll önbizalom dolgában?

MIÉRT ÉRDEMES KITÖLTENI A TESZTET?

Tapasztalataim alapján, amikor az emberek arról számolnak be, hogy hiányzik valami az életükből, és folyton úgy érzik, hogy egy kicsit szerencsésebben is alakulhatnának a dolgok, akkor a legtöbb esetben egy önértékelési zavarral állunk szemben. Ez minden probléma forrása az adott illetőnél, mivel sokszor a helyes önértékelés gátolja meg az embereket abban, hogy meglépjék azokat a dolgokat az életben, amik az előrehaladást szolgálják. Megtenni ezeket a lépéseket nem egy egyszerű dolog, de feltétlenül szükséges, ha egy olyan életmódot szeretne folytatni, ami valóban tetszik Önnek. Ha Ön is ebben a cipőben jár, akkor a kitöltést Önnek ajánlom!

KÍVÁNCSI, HOGY ÖNNEK MEKKORA AZ ÖNBIZALMA VALÓJÁBAN?

AZ EREDMÉNY MEGLEPŐ LEHET!

Ha már az összes fellelhető önismereti tesztet kitöltötte, de még mindig nem tudja, mi is az igazság ténylegesen az önbizalmával kapcsolatban, töltse ki ezt a tesztet!

MILYEN HATÁSA LESZ A TESZTNEK?

  • TISZTÁN LÁTHATJA ÖNMAGÁT.
  • HOZZÁJÁRUL AZ ÖNÉRTÉKELÉS TERÜLETÉN ELÉRNI KÍVÁNT FEJLŐDÉSHEZ.
  • MEGKÖNNYÍTI AZ AMÚGY NEHEZEN ELÉRHETŐ

  • MEGMUTATJA A FEJLŐDÉS IRÁNYÁT AZOKNAK A NŐKNEK, AKIK SZERETNÉNEK BIZTOSABBAK LENNI MAGUKBAN

  • VÁLASZOK MEGSZERZÉSÉT.

MILYEN HATÁSA LESZ A TESZTNEK?

  • TISZTÁN LÁTHATJA ÖNMAGÁT.

  • HOZZÁJÁRUL AZ ÖNÉRTÉKELÉS TERÜLETÉN ELÉRNI KÍVÁNT FEJLŐDÉSHEZ.

  • MEGKÖNNYÍTI AZ AMÚGY NEHEZEN ELÉRHETŐ VÁLASZOK MEGÉRTÉSÉT.

  • MEGMUTATJA A FEJLŐDÉS IRÁNYÁT AZOKNAK A NŐKNEK, AKIK SZERETNÉNEK BIZTOSABBAK LENNI MAGUKBAN

  • VÁLASZOK MEGSZERZÉSÉT.

RÓLAM

Tanácsadóként emberek százaival foglalkoztam, önfejlesztő előadásokat, tréningeket, workshopokat és szemináriumokat tartottam. Mindeközben gyakran kértek, és kérnek a mai napig tőlem tanácsot a személyes életükkel, az önbecsülés területén felmerülő problémáikkal kapcsolatban. Ennek köszönhetően rengeteg tapasztalatra tettem szert abban, hogy hogyan mutathatom meg az embereknek a kiegyensúlyozott élethez vezető utat. Több éves tapasztalatom szerint az igazi személyiségfejlesztés alapja az önbizalom növelése. Úgy tapasztalom, túl sok hölgyet érint ez a negatív lelkiállapot, ezért elkezdtem foglalkozni a problémával. Szolgáltatásaimat, és könyveimet is úgy terveztem meg, hogy azoknak a nőknek szól, akik szeretnék fejleszteni magukat, de még nem tudják hogyan. Ebben szeretnék hatékony segítséget nyújtani.

Marozsák Szabolcs

 

Kételkedik magában?

Ha tudni szeretné, mennyire magabiztos, töltse ki a tesztet!

FONTOS

Ez egy szubjektív felmérés, ami az Ön saját véleményén keresztül ad értékelést. Az önmagunk fejlesztésének alapja a felismerés, ezért tényleg jól átgondolva, és őszintén válaszoljon a kérdésekre. Ha  valós eredményt szeretne kapni, ne hazudjon magának!

MIÉRT TÖLTSE KI A TESZTET?

Amikor kitölti, egy olyan átfogó képet kap magáról, amivel eddig talán sohasem szembesült.

Ha eltökélt célja az önértékelés fejlesztése, kitartásának erősítése, akkor ahhoz, hogy elinduljon ezen az úton, először tudatosan szembe kell néznie a jelenlegi állapotával. Erre szolgál a teszt.

FONTOS

Ez egy szubjektív felmérés, ami az Ön saját véleményén keresztül ad értékelést. Az önmagunk fejlesztésének alapja a felismerés, ezért tényleg jól átgondolva, és őszintén válaszoljon a kérdésekre. Ha  valós eredményt szeretne kapni, ne hazudjon magának!

MIÉRT TÖLTSE KI A TESZTET?

Amikor kitölti, egy olyan átfogó képet kap magáról, amivel eddig talán sohasem szembesült.

Ha eltökélt célja az önértékelés fejlesztése, kitartásának erősítése, akkor ahhoz, hogy elinduljon ezen az úton, először tudatosan szembe kell néznie a jelenlegi állapotával. Erre szolgál a teszt.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNI AZ ÖNBIZALOM FEJLESZTÉSÉRŐL?

A teszt kitöltése után is számos lehetőséget nyújtunk a változást igénylő nők számára. Szeretettel várom Önt is az Önbizalom tükre előadásomon, vagy a LélekFitnesz tréningen, ahol a résztvevők bátorító környezetben megoszthatják egymás között az érzéseiket, tapasztalataikat, és együtt felderítjük az önbecsülés hiányának lehetséges okait, majd jól bevált, gyakorlati feladatokon keresztül van lehetőség be is gyakorolni az önértékelés helyreállításához, és ezáltal a személyiségfejlesztéshez szükséges technikákat, hogy Ön is újra mosolyogjon a világra.

SEGÍTEK ELINDULNI!

Nagyon fontos, hogy az önértékelés egy formálható tulajdonság, de folyamatos fejlesztése elengedhetetlen. A mindennapi teendők sokaságában nem könnyű odafigyelni magunkra, de azt ajánlom, kezdje el, ha csak apró lépésekben is, mert hosszú távon mindenképpen megéri ezen dolgoznia.

Mindig az első lépés a legnehezebb, de ha az elérni kívánt céljai, vagy csak a saját lelki harmóniája érdekében megteszi ezt a lépést, akkor büszke lehet magára, és fáradalmai kifizetődnek. Hiszen saját magunk fejlesztése mindig a hasznunkra válik.

Rengeteg különböző módszerrel segítünk a fejlődésben és az életminőség javításában, már sok-sok éve. Sokan arról számoltak be, miután minket megkerestek, és alkalmazták a módszerem, hogy könnyebben, határozottabban oldották meg a napi problémákat, és könnyedebbnek, boldogabbnak érezték magukat.

Szolgáltatásaim egymásra épülnek, és kiegészítik egymást. A könyvemtől a személyre szabott találkozók felé haladva, lépésről-lépésre segítik Önt abban, hogy visszataláljon önmagához, és egy új életformával, határozottan elérhesse a céljait, azt az életet élhesse, amit szeretne.

Ha bármi kérdése lenne a módszeremmel, vagy a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, akkor bátran vegye fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek elindulni az úton!

MIÉRT AKTUÁLIS TÉMA A NŐI ÖNBIZALOM NÖVELÉS?

Végeztünk egy saját kutatást a magyar nők között, és a megkérdezettek válaszai alapján a nők 46-75%-ának van szüksége és igénye arra, hogy helyreállítsa az önbecsülését. Azonban azt tapasztaltuk, hogy azoknak a nőknek a száma, akik tesznek is ezért, megdöbbentően alacsony. Vajon miért nem dolgozunk önértékelésünk helyreállításán, ha ilyen tisztán látjuk, hogy ez a probléma forrása?

Kutatások bizonyítják, hogy a nők gyakran hajlamosabbak azt érezni, hogy nem érdemlik meg a boldogságot, a betöltött pozíciójukat, a férfit az életükben, stb. Már a társadalmi nemi szerepek berögződésekor más hozzáállás alakul ki náluk bizonyos témákban, mint a férfiaknál. Ugyanígy azt hiszik, nem érdemlik meg a változást, amit az önbecsülésük növelése adhatna nekik. Emiatt az hogy nem becsüljük magunkat eléggé nemcsak gondot okoz a hétköznapokban, de egyben gátat is képez, hogy tehessen ellene. 

Azonban a jó hír az, hogy Ön a főnök! Ha felismeri a belső motivációit, és azokat a rossz berögződéseket, amik miatt csak enged a negatív, romboló gondolatoknak, akkor könnyedén tehet ellenük, és tudatosan kialakíthat egy olyan életet, amelyben törődik önmagával, és megragadja a fejlődés minden lehetőségét.

MIT IS JELENT TULAJDONKÉPPEN AZ ÖNBIZALOM?

A pozitív önbecsülést olyan tényezők alakítják, mint a lelki egészség, kapcsolataink más emberekkel, és a kialakult testkép. Alakulását fiatalkorban az egészség, magasság, testsúly, a testkép, a fizikai aktivitásokban való részvétel, a társadalmi nem, a nemi identitás, és a mentális egészség is befolyásolja.  Ez azonban nem egy állandó tulajdonság, hanem folyamatosan változhat, valamint különböző dimenziókban figyelhető meg. Eltérő lehet a különböző környezetekben is, például otthon vagy a munkahelyen. Ha jobban szeretné becsülni önmagát, törekednie kell az erősségei felderítésére, és hangsúlyozására. Valamint olyan pozitív forrásokat találnia az életében, amelyek segítenek megbirkózni az életünk kihívásaival.

MIÉRT FONTOS, HOGY FOGLALKOZZON EZZEL?

Mert hosszú távon semmi nem fogja tudni elégedetté tenni, ha nem teszi meg az első lépést saját maga miatt, a boldogsága felé. Ha azt érzi, hogy élete nem úgy megy, ahogy szeretné, megmutatjuk hogyan tehet ellene. A céljaink elérését, a boldogságunkat nem másokban, külső tényezőkben kell látnunk, hanem saját magunkban. Ha képes felépíteni önbecsülését, ha képes bízni saját magában, és szeretni magát, akkor bármit képes lehet elérni attól kezdve.

Amennyiben foglalkoztatják a fenti kérdések,  a blogomban rengeteg cikket olvashat a témában!  Írtam egy gyakorlati kézikönyvet, A női önbizalom titkos tükre címmel.