5 jel hogy nem a megfelelő férfi van melletted

Sok az árulkodó jel, ha a párkapcsolat, amiben éppen benne van, nem a legjobb Önnek, vagy éppen nem Önhöz való az a férfi, aki mellett van, és egyáltalán nem építi, hanem csak rombolja Önt. Érdemes ilyenkor nem homokba dugni a fejünket, hanem szembenézni ezekkel a problémákkal, és mindenek előtt észre kell vennie a jeleket!

5 jel hogy nem a megfelelő férfi van melletted

Figyelje a jeleket!

Ugyanis sokszor tapasztalom, hogy a hölgyek önbizalmát teljesen le tudja rombolni egy olyan párkapcsolat, egy olyan férfi, aki nem illik hozzájuk, aki nem becsüli őket.

Nem szabad hagyni, hogy egy ilyen társ lerombolja végleg az önbizalmát! Olvasson a jelekből!

De mi is az az 5 jel, ami mellett egyszerűen nem szabad elmenni?

1.Fontosabb az én-idő

Ha párjának fontosabb az én-idő, és inkább egyedül nézi otthon a TV-t, vagy a meccset, minthogy Önnel legyen, akkor ez is egy felvillanó piros lámpa, hogy ebben a kapcsolatban a a másiknak nem Ön az első.

2.Megjegyzések

Ha a kiválasztott férfi sokszor tesz Önre nézve negatív, olykor már bántó megjegyzéseket, akkor ez is egy elég erős jel, hogy sem a férfi, sem a párkapcsolat nem tesz jót az önbizalmának. A folyamatos szekálások, akár külsejét, vagy belső tulajdonságait érintve, fokozatosan, de biztosan teszik tönkre a magabiztosságát. Ne hagyja, nem ő a megfelelő férfi!

3.Ráfizetés

Ha a randik nagy részénél, vagy egy hosszabb ideje tartó párkapcsolatban a bevásárlásnál mindig Ön fizet, nem pedig a férfi, akkor ez a kapcsolat Önnek bizony csak ráfizetés, nem pedig egy közös jövő ígérete. Természetesen már nem a régimódi világban élünk, amikor a nők még nem dolgoztak és nem is volt saját keresetük, hogy akár egy vásárlást, vagy egy vacsorát ők fizessenek ki. Mivel ma már a nők is általában saját keresettel bírnak, ha olykor a férfi, olykor a nő fizeti a “közös számlát” teljesen rendben van. De ha ez mindig Önre hárul, akkor bizony a nem a megfelelő férfit választotta.

5 jel hogy a megfelelő férfi van melletted

4.Ön a pszichológusa

Ha a kapcsolat alatt minden lelki gondját Önre hárítja át, a megoldást is sokszor Öntől várja, a legtöbb beszélgetés róla szól, akkor tulajdonképpen Ön a házi és ingyenes pszichológusa. És, ha sokszor a panaszkodás elnyom minden mást a kapcsolatban, akkor bizony ez a férfi csak lelki szemetesládának használja Önt. Ami nemcsak az önbizalmát rombolja, hanem az energiáit is teljesen leszívja.

5.Nem jegyzi meg a születésnapját

Ha mondjuk a párja nem tudja fejben tartani a születésnapját, akár több év után sem, akkor ez bizony intő jel. Természetesen érdemes ezt finoman, de egyértelműen jelezni a férfi felé. Mindenképpen mondja el, hogy ez Önnek rosszul esik. Ha a direkt célzások után sem változik a helyzet, és a szülinapi köszöntés, odafigyelés elmarad, érdemes lehet azon elgondolkodnia, hogy talán nem a megfelelő férfi mellett van?

Az önbizalom hölgyeim egy végtelenül törékeny dolog.

Össze lehet ugyan ragasztani, de ha túl sokszor eltörik, egyre nehezebb…

És ha a fenti dolgokat tapasztalja, vagy észrevette már,akkor bizony veszélyben lehet a saját önbecsülése.

Éppen ezért kell edzenie önbizalmát, hogy felismerje a jeleket. Olvassa el a könyvet, töltse ki a tesztet, és induljon az edzés!

Az Új élet szakítás után című könyv elolvasása után Ön is megértheti a párkapcsolatok dinamikáját, saját érzéseit, és sokkal tudatosabb, sikeresebb lehet a párkeresésben és az önbizalom fejlesztésében. Visszatérhet életébe a vidámság, magabiztosság, elkezdheti kialakítani az ÚJ életét azok szerint, amiket a könyvben tanult, így egy hosszú távon fenntartható, boldog életet alakíthat ki. A könyv egy útmutató lehet egy új élethez!

A könyvben található gyakorlatok segítenek, hogy megértse milyen a valóban Önhöz illő társ. Lépésről-lépésre végigvezeti Önt a folyamaton, aminek a végére érve egy tiszta képet kap saját érzelmeiről, vágyairól és céljairól.

Ha Ön is kedvet kapott, és szeretne segítséget kapni a fejlődésben, akkor csak annyit kell tennie, hogy a képre kattintva megrendeli a könyvet!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Ne féljen segítséget kérni új életéhez! Nyugodtan írhat nekem a weboldalon található elérhetőségek egyikén, vagy akár Facebook oldalamon.

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft