lehetőség önbizalom növelésre

Minden ember életében vannak fordulópontok, amikor önbizalom növelésre van szüksége, és bizony változtatnia kell valamin ahhoz, hogy tovább tudjon lépni. Eláruljuk mi az az 5 jel, ami arra utal, hogy egy ilyen ponthoz érkezett, és itt az ideje tenni valamit.

1.Nem a jelenben él

Ha folyton a múlton rágódik, vagy a jövőről álmodozik, akkor az arra utal, hogy nem szívesen él a saját jelenében, tehát nem elégedett az aktuális helyzetével. A múltban, vagy egy álomvilágban élni veszélyes, hiszen ez nem ösztönzi arra, hogy lépéseket tegyen a jelenlegi helyzet megváltoztatásáért. Fontos ilyenkor tudatosan összeszednie magát, és a jelenre koncentrálni, mert az álmodozással csak a saját idejét húzza. Ilyenkor önbizalom növelésre van szükség!

lehetőség önbizalom növelésre

2.Féltékenység

A féltékenységnek több fajtája is lehet. Ha mások sikereire, életmódjára féltékeny, az arra utal, hogy nem elégedett az életével. Ha a párjára féltékeny, akkor nem elégedett saját magával, és ezt vetíti ki a kapcsolatára. Ezek a berögzült viselkedési minták nem vezetnek sehova, érdemes intő jelként felfogni őket, és a probléma gyökerével, azaz az önértékelés hiányával foglalkozni.lehetőség önbizalom növelésre

3.Boldogtalanság

Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai, de ha napi szinten azt érzi, hogy boldogtalan, ha eluralkodik Önön a kilátástalanság érzése, és reménytelennek látja a jövőjét, az nem természetes. Ha ez gyakran előfordul Önnel, akkor át kell gondolnia az okokat, és változásokat kell eszközölnie, amiktől jobban érezheti magát a hétköznapokban.

lehetőség önbizalom növelésre

4.Félelem

Sok esetben azért nem változtatnak az aktuális helyzetükön az emberek, mert félnek a következményektől. Ez egy természetes folyamat, azonban a félelmeken túl kell tennie magát. Nem könnyű kilépni a komfortzónából, de nem élhet úgy, hogy a félelmek elkerülése határozza meg minden lépését. Kézbe kell vennie az irányítást, koncentráljon az önbizalom növelésre, hogy azt az életet élhesse, amit valóban szeretne.

lehetőség önbizalom növelésre

5.Elveszettség érzése

Ha eltávolodott önmagától, az eredeti céljaitól, akkor elveszettnek érezheti magát. Ez is egy olyan jel, ami arra utal, hogy alapjaiban kell átgondolnia jelenlegi életét.

lehetőség önbizalom növelésre

Ha a fenti jelekben magára ismert, akkor szánjon rá időt, és gondolja át az okokat. Miért nem tesz a saját boldogtalansága ellen? Mi akadályozza meg a változásban?

Munkám során számos nővel beszélgetek, és azt tapasztaltam, hogy a legtöbb esetben a probléma forrása az önbizalomhiány. A rossz önértékelés több összefüggésben nyilvánul meg. Félelmet, bizonytalanságot kelt, amelyek jelenlétében nehezebben tudja az illető rávenni magát a változásokra.

Érdemes megvizsgálni az életét, mik a céljai, mitől érzi jól magát a bőrében, és mennyi időt szán ezekre a dolgokra. Ha azt látja, hogy vagy nincsenek kitűzött céljai, hobbijai, vagy nincs ideje ezekkel foglalkozni, akkor ezen változtatnia kell.

Ön tudja mi áll Ön és a céljai között?

Lehet Önnek is önbizalomhiánya van? Ha nem tudja biztosan, tesztelje!

Töltse ki díjmentes önbizalom tesztünket!

Amikor kitölti, egy olyan átfogó képet kap magáról, amivel eddig talán sohasem szembesült.

Ha szeretné növelni az önbizalmát, és jól érezni magát a saját bőrében, akkor ahhoz, hogy elinduljon a fejlődés útján, először tudatosan szembe kell néznie a jelenlegi állapotával. Erre szolgál a teszt.

Az Önbizalom teszt kitöltéséhez kattintson az alábbi gombra!

Amennyiben a kitöltést követően szeretne további fejlesztő gondolatokat olvasni és gyakorlatokat csinálni, ajánlom figyelmébe a Női önbizalom titkos tükre című könyvet, amely már sok Hölgynek segített elérni az önértékelés javításával kapcsolatos céljait.

Ne féljen segítséget kérni! Számos lehetőség van az önbizalom növelésre! Nyugodtan írhat nekem a weboldalon található elérhetőségek egyikén, vagy akár Facebook oldalamon.