A boldog élet titka és ami mögötte van

Ha megfigyeli a sikeres, boldog embereket a környezetében, akkor legalább egy tényezőt biztosan észrevehet, egy olyan tulajdonságot, ami mindannyiukban közös. Ez nem más, mint az önbizalom, a határozott fellépés, az, hogy jól érzik magukat a bőrükben. Ez azért van, mert aki rendelkezik bizonyos egészséges önértékeléssel, az elé, a céljai elérésében nem lehet akadályokat gördíteni.

A párkapcsolati gondok sajnos a legtöbb esetben a megfelelő önbecsülés hiányából fakadnak. Munkám során sokszor tapasztalom, hogy sok nő határozatlan az érzelmi kérdésekben. Hajlamosak rá, hogy inkább halogassák a döntéseket a magánéletüket, és a párkapcsolatukat illetően. Pedig csak a változás, a fejlődés, egy egészséges önbizalom kiépítése lehet az, ami megoldást jelent egy boldogabb, sikeresebb élet felé.

A boldog élet titka és ami mögötte van

Ezért is írtam meg A női önbizalom titkos tükre című önbizalom könyvet, mert láttam, hogy mennyien találkoznak életük során ezzel a problémával, amikoris külső iránymutatásra, egy kis lendületre van szükségük a változáshoz. Ezt az önbizalom könyvet azoknak a nőknek ajánlom, akik készek fejlődni, egy sikeresebb élet érdekében. Ez egy olyan önbizalom könyv, amely segítséget jelenthet az önértékelés helyreállításához, és ezáltal egy teljesebb élethez.

Ha szeretné Ön is olyan önfeledten megélni a hétköznapok boldog pillanatait, akár a környezetében megfigyelt sikeres, határozott emberek, akkor vegye a kezébe az irányítást! Tegye meg az első lépést a sikerek eléréséhez, önbizalma megerősítésével, ezen a könyvön keresztül!

Javaslom, hogy olvassa el a könyvem és a gyakorlatokon, példákon keresztül ismerje meg jobban saját magát. Olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a gyakorlatokat, úgy a leghatásosabb!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

Tudjon meg többet a könyvről a képre kattintva!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft