önbizalom

Ez a cikk a fejlődni akarásról és a reményről szól egy olyan Hölgy írásán keresztül, aki már régóta követi a Női ÖnbizalomEdző Facebook oldalát. Remélem Önnek is segít ez a cikk megérteni, hogy mi is a lényege az önbizalom folyamatos fejlesztésének, valamint azt, hogy miért érdemes ezzel minden Nőnek foglalkoznia, aktuális lelki állapotától függetlenül.

 

“Szia Szabolcs!

Először is köszönöm az erőt és támogatást, amit a posztjaidtól kapok!

A nőket sokan szeretik elnyomni. Szeretik/szeretnék elhitetni velünk,hogy kevesebbek, gyengebbek vagyunk….én magam sajnos sok,  túl sok ilyen emberrel kerültem kapcsolatba es nyilván ez nyomot is hagyott bennem. Viszont nekem is tovább kell mennem, élnem és csak azért is be kell végre bizonyítsam magamnak azt, amiben annyira tudtam hinni azelőtt, hogy többre vagyok képes mint azt gondolják. Ez mindenkire vonatkozik, Te vagy az, aki biztosan tudja, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint akár azt mi magunk is hinnénk…

Tehát a posztjaidra szükség van! Nekem is és biztos vagyok benne, hogy másoknak is. Nem azért, mert gyenge vagyok, hanem azért mert a támogatás mindig jól jön, és mert mindig lehet tovább fejlődni…ahhoz pedig erős magunkba vetett hit kell….”

önbizalom

Alapvetően nem olyan Hölgyekkel dolgozom, akik teljes önbizalomhiányban “szenvednek”, hisz ők már nem nagyon tesznek semmit, hogy javítsanak az életükön. Az, aki nem nyitott a fejlődésre, úgy látom bajban van, hiszen ami nem javul, az romlik. Akik hozzám fordulnak, vagy követnek, ők bíznak abban, hogy lehet jobb. Én azoknak kívánok segíteni, akik alapvetően jó állapotban vannak, de tudják, érzik, vágyják, hogy még jobb legyen. 7 év alatt szembe kellett néznem azzal, hogy az emberek milyen keveset tudnak magukról, az érzelmeikről, a körülöttünk élő emberekről. Döntő többségben sodródnak, és egymás fertőzik a kétségeikkel, hamis tudásukkal. Viszont vannak olyanok, akik -akár egy rövid ideig tartó probléma hatására – a fejlődés útjára lépnek. Értük végzem a feladatom nap mint nap. Nagyon sok értékes ember van, aki az önismeret és a tudatosság hiánya miatt szenved a kapcsolataiban, de életének többi részén is.

 

önbizalom

Ezért írtam meg két könyvemet is, amelyek nem csupán motiválóak és segítenek a helyes irány megtalálásában, de a bennük található gyakorlatokon keresztül hatékonyan fejlesztheti önbizalmát bárki, annak érdekében, hogy megerősödjön, tovább erősödjön vagy esetleg egy adott helyzetben tudjon erős maradni, és olyan döntéseket legyen képes hozni az életében, amik az ő saját érdekeit képviselik.

 

Önnek is figyelmébe ajánlom két könyvemet, amelyekről az alábbi képre kattintva tudhat meg többet.

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft