A boldogságot nem másokban, nem külső tényezőkben kell keresnünk, hanem mindig csak saját magunkban.

Ha képesek vagyunk bízni önmagunkban, szeretni azt, akik valójában vagyunk, akkor a céljainkat is könnyebben elérjük, így elégedettebbek, kiegyensúlyozottabbak leszünk. Ebben a nők határozottsága, a magabiztos hozzáállása sokat segíthet.

Bizonyos jellemtípusok kifejezetten arra törekszenek, hogy rombolják az önértékelésünket. Ezeket a személyeket azonban figyelmen kívül kell hagyni és tovább kell lépni.

Kedves olvasóm, Evelin meglátása szerint, a lelkileg egészséges, határozott nők nem mindig sikeresek a pártalálásban.

Íme a hölgy észrevétele:

„Ha egy nő – sok-sok tapasztalat és pofára esés után – már pontosan tudja, hogy kire és mire van, vagy lenne szüksége, mert már tudja, hogy mennyit ér és mi az, amit érdemel, akkor nagyképűnek, beképzeltnek tartják. A férfiak egy részét taszítja, megijeszti a nő határozottsága, mert nem tudnak vele mit kezdeni.

Tudom, ezekkel a „férfiakkal”nem kell foglalkozni, hisz’ nem érnek fel egy határozott nőhöz, csakhogy a szívnek nehéz parancsolni, így akarva akaratlanul belefutunk abba, hogy rosszat választunk.

De ahogy mondják… az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján se (elsőre). Így miután kétszer megégeti magát, utána már vagy nem adja oda magát olyannak, aki nem tud pozitív értelemben plusz dolgot hozzátenni az életéhez, és inkább marad egyedül, vagy lesz egy igazi férfi az életében…

Nehéz és fájó – talán soha nem múló – tapasztalatok sokasága vezethet idáig…”

Bár nem egyszerű megfelelő párt találni, de az a férfi, aki a magabiztosságot nem értékeli, hanem épp elutasítja, az sosem lesz ideális társ. Törekedjen arra, hogy önmagával rendben legyen, érezze jól magát a bőrében, valamint legyen körültekintő a párválasztás során, így sikerülhet megtalálnia élete szerelmét.

Az Új élet szakítás után című könyvemben gyakorlatokon keresztül segítek a hölgyeknek meghatározni azt, hogy milyen férfira vágynak, hogy aztán tudatosan, megfontoltan léphessenek fel a párkeresés során.

Ha úgy érzi, hogy nem találja a szerelmet, ajánlom figyelmébe a könyvemet. Javaslom, hogy olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a gyakorlatokat, és azokon keresztül ismerje meg jobban saját magát, és az Ön számára tökéletes társ jellemvonásait.

Tudjon meg többet a könyvemről, az alábbi képre kattintva.

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Jó olvasást!

 

Kitartást és fejlődést kívánok,

 

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

 

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft