szakít

Ha megkérdezzük a nőket, hogy egy kapcsolatban melyik fél szakít könnyebben, akkor a nők többsége azt fogja mondani, hogy mindig a férfi az, aki könnyebben szakít. Pedig ez nem feltétlenül igaz. A cikkből kiderül, hogy miért érzik így.

A nők elképzelése az esetek többségében az, hogy a férfiak alapvetően magabiztosabbak. Ezért hiszik azt, hogy ők könnyebben is szakítanak. Ezt azért látják így, mert a férfi határozottabbnak, magabiztosabbnak tűnik, amit nemcsak elvárnak a férfitól, de sokszor akár úgy is beleképzelhetik ezt a tulajdonságot, hogy az igazából ott sincs. Pedig csak az igazi férfiakban van meg valóban az a fajta határozottság, amire egy nő vágyik a párjától.

szakít

Miért van ez így?

A válasz egészen egyszerű, a nők arra vágynak, hogy szeretettel alárendelődhessenek egy magabiztos, kedves férfinak.

 

Mit is jelent ez?

Azt, hogy egy nő arra vágyik, hogy a szeretett férfi az ő véleményét, érzéseit meghallgatva és figyelembe véve segítse őt a tanácsaival, vezesse őt a jó irányba a tapasztalataival, magabiztos hozzáállásával, mindezt úgy, hogy a nő érdekeit, előrehaladását tartja szem előtt. Egyfajta pozitív, gondoskodó irányítás ez.

 

Ez persze csak akkor működik jól, ha megvan a bizalom, és a férfi olyan életet él, hogy a nő felnézhessen rá, és valóban úgy érezze, hogy a férfi vezetése jótékony hatással lehet az ő életére. De van még egy fontos tényező ahhoz, hogy ez működjön, ami nem más, mint az önbizalom. Hiszen csak egy magabiztos nő tudja úgy elfogadni a gondoskodó irányítást, hogy közben megtartja önmagát, és csak akkor tudja kiválasztani azt a férfit, akiben egyaránt megvan a nő iránti tisztelet és a vezetéshez szükséges határozottság, ha ő maga is rendelkezik kellő önbizalommal. Aki elég erős és bátor ahhoz, hogy alá merje rendelni magát a megfelelő férfinak, akiben képes hinni és bízni.

szakít

Nagyon fontos látni azt, hogy ez nem egy alárendeltség. Az alárendeltség nem egyenlő az alárendelődéssel. Hiszen egy nőnek fontos, hogy egyenjogúnak érezze magát és az ő vágyai, céljai  is megvalósuljanak a párkapcsolatban. Egy igazi férfi figyel erre!

Ha szeretné Ön is megtalálni ezt az ideális férfit, akkor kezdje az első lépéssel, az önbizalom növeléssel! Hiszen egy igazán magabiztos férfi, aki mégsem csapodár, aki tudja mit akar, olyan nőt szeretne maga mellett tudni, akinek szintén van önbecsülése, tartása és képes megértetni és elfogadtatni a férfival azt, hogy neki mire van szüksége.

Ehhez ajánlom könyveimet, amelyekben számos gyakorlati példán keresztül mutatom meg, hogyan építheti önbecsülését úgy, hogy bármit képes legyen elérni az életében, amit céljául kitűzött.

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft