Az egészséges önbizalom helyreállításához időre van szükség, és ha tartós eredményeket elérni, ahhoz türelemre és következetességre lesz szükség.

Ön sokat tehet azért, hogy más szemmel kezdje el látni önmagát és megerősítse önbizalmát. Apró lépésekkel, de bátran és hittel induljon el az úton a kitűzött célja felé.  Az, hogy megteszi ezeket a lépéseket már önmagában egy más, pozitívabb lelkiállapotot fog eredményezni és nagyobb hittel veti bele magát komolyabb munkába.

Szeretne magabiztosabb lenni? Női önbizalomedzőként úgy gondolom, hogy ez a néhány gyakorlat is elegendő ahhoz, hogy elkezdhesse fejleszteni önmagát. Ha komoly az elhatározás Önben, javaslom, hogy ne halogassa, kezdje el ezeket még ma!

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

1, Írjon listát

Írjon egy-egy listát az erősségeiről és az értékeiről.  Előfordulhat, hogy annyira régen gondolt már magára pozitív értelemben, hogy nem jut eszébe semmi és leblokkol. Ebben az esetben kérdezze meg barátait, ismerőseit, kollégáit, mindazokat, akik szeretik Önt. Ha kész a lista, őrizze meg és vegye elő akkor, amikor egy kis bátorításra lenne szüksége.

2, Gondolkodjon pozitívan

Gondolkodjon pozitívan, de ne csak úgy általánosságban, hanem önmagáról! Tudom, hogy könnyű ezt mondani, viszont ha meg van a szándék, és elkezd törekedni erre, akkor egyre többször sikerülni fog és az eredmény sem marad el. Kezdje el ma azzal, hogy ha egy eszébe jut egy jó ötlet, abban elkezdi tudatosan megkeresni a lehetőségeket és nem nagyítja fel az akadályokat. Azonosítson minden önmagára vonatkozó önostorozó negatív gondolatot és kezdjen vitatkozni ezekkel. Figyelje meg, hogy mik az automatikus válaszai önmagára adott kérdésekre és fogalmazzon helyettük lelkesítő mondatokat.

3, Legyen csinos, önmagának

Az, ahogy reggel felöltőzik és kilép a lakásból, bizonyos szempontból arra a kérdésre ad választ, hogy mennyire tartja önmagát fontosnak. Mennyire tartja önmagát értékesnek? Gondolom megfigyelte már, hogy a kedvenc ruhájában, szépen megcsinált hajjal és üde sminkkel sokkal büszkébben sétál az utcán, mint akkor, amikor nem is érdekli, hogy aznap mit vett ki a szekrényből és a piperézkedéssel sem törődik, hiszen úgysem figyel Önre senki.. Legyen csinos minden nap a saját öröméért és higgye el, mások is észre fogják venni!

Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelés

4, Találja meg az örömforrást

Szeret táncolni, sakkozni, kirándulni, futni, úszni, sütni-főzni vagy színházba járni? Akkor miért nem teszi? Mitől várja az örömöt, ha nem csinál olyan dolgokat, amikben örömlét leli? Persze ilyenkor mindig jó kifogás az, hogy nincs rá elég idő vagy pénz. Alternatíva viszont mindig van, vannak akciós színház és mozijegyek és rengeteg olyan hobbi, amihez ténylegesen nem kell pénz. Időt pedig mindig talál arra, amit igazán szeretne.  Ébressze fel kreativitását, engedje meg önmagának a töltekezést és a jó élményeket!

Gondolhatnánk, hogy ezek egytől egyig egyszerű és villámgyorsan megvalósítható dolgok. Azonban a változáshoz és ahhoz, hogy az tartós maradjon, idő kell. Tegye ezeket szokásává és meglátja, elkezd az élete is pozitív irányt venni.
Ha pedig további tippekre és az általam kidolgozott módszerre kíváncsi, olvassa el A női önbizalom titkos tükre című könyvemet!

 

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft