Sokak rendkívül nehezen viselik az elválást. A szakítás után sebezhető, bizonytalan és fájdalmas érzelmi állapotba kerülnek, így hosszú hónapokig, vagy akár évekig emésztik magukat amiatt, hogy mit kellett volna másként csinálniuk. Mindez rengeteg szép percet vehet el tőlük.

A hosszas szenvedés azonban elkerülhető. A szakítás utáni érzelmi válságon való túllépés, és az ideális társ megtalálásában szeretnék segíteni a hölgyeknek. E célból íródott az Új élet szakítás után című könyv.

Kedves olvasóm, Anita megírta benyomásait, érzéseit a könyvem elolvasása után. Ezt szeretném most Önökkel megosztani. A hasonló helyzetben lévő hölgyek rengeteg erőt meríthetnek Anita leveléből, és segíthet nekik a kapcsolati problémákon átlendülni.

Íme a hölgy visszajelzése:

„Kedves Szabolcs!

Mindig is nagyon tetszettek a posztjaid, azok a rövid gondolatok, amiket megosztottál az oldaladon. Jelenleg sajnos elég nehéz időszakot élek meg, amit úgy érzem egyedül nem biztos, hogy át tudok vészelni… Így, amikor megláttam, hogy van könyved is, mindenképpen szerettem volna megrendelni, és így is tettem. Nagyon jó a könyv, sok tanulságot vontam le belőle. Nehéz, de próbálom megérteni, hogy valami, vagy valaki sokkal jobb vár rám.

Nekem tényleg meglepő volt, hogy az ex pasi tesztben 7-es pontszám jött ki. Kiderült, hogy tényleg voltak olyan dolgok, amikben nem illettünk össze, pedig sok kérdésnél magas pontszámot adtam neki. De úgy látszik, hogy az a pár komolyabb kérdés, ami a közös jövővel kapcsolatos, pont elég volt arra, hogy alacsonyabb pontszámot kapjak.  A könyved ráébresztett arra, hogy tényleg gondok voltak, és ami a legfontosabb, hogy ne magam hibáztassam…

Sokáig gondoltam úgy, hogy lehet nekem voltak magas elvárásaim, nekem kellett volna kevésbé határozottnak lennem a közös jövővel kapcsolatban. Én nagyon szerettem volna tenni érte, hogy jól menjen a kapcsolatunk. A volt párom azt mutatta, hogy ő is ezt szeretné, aztán amikor oda került a helyzet, akkor hirtelen megijedt, besokallt. Ezután hiába próbáltam mindent megtenni, megértetni vele, hogy én tudok várni, nem kell elkapkodni, ő már nem volt partner ebben.

Üdv,
Anita”

Anitának sikerült ráébrednie, hogy valójában nem illettek össze igazán a volt párjával, így világossá vált számára, hogy fölösleges folyamatosan hibáztatnia önmagát.

A gyakorlati könyv a szakítások miatt keletkező súlyos érzelmi válságok megoldásában nyújt segítséget, azáltal, hogy olvasóimban egy reális képet generál a párkapcsolatukkal kapcsolatban. Sokan esnek abba a hibába, hogy idealizálják volt párjukat és nem látják a hibákat. A valós kép felszínre hozható, amennyiben elolvassa a könyvemet, illetve írásban elvégzi a feladatokat.

Tudjon meg többet a könyvemről, az alábbi képre kattintva!

Ha bármilyen kérdése, meglátása van, nyugodtan írjon nekem, minden visszajelzést szívesen veszek!

Jó olvasást!

 

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző