önbizalom

Olvasd el ezt a kivételes beszámolót, lendületet, reményt fog adni neked is!

A könyveim olvasói gyakran megtisztelnek azzal, hogy egy olvasói véleményt küldenek nekem, miután elolvasták valamelyik önbizalom fejlesztő írásomat.

Máté Dalma azután írt nekem, hogy elolvasta A női önbizalom titkos tükre című könyvemet és elvégezte az abban szereplő önbizalom fejlesztő gyakorlatokat.

Azért szeretném ha elolvasnád, mert meg szeretném mutatni, hogy mindenki számára van remény a tudatosabb, boldogabb élethez. Az egyik már kipróbált út ezen könyvön keresztül vezethet.

önbizalom
Íme a beszámoló:

“A könyv olvasása rengeteg mocskosul pimasz igazságra hívta fel a figyelmem.
Igazából segített ráébredni, hogy mik azok a dolgok amiken most változtatnom kell, valamint, hogy ez egyedül rajtam áll vagy bukik.

Az olvasás során viszont rájöttem arra, hogy rengeteg olyan hibát követek el ami csak az önbizalmam csökkenéséhez járul hozzá. Például tanácsot kérni valakitől, akit szeretek és hozzám közel áll, számomra egyenlő volt azzal, hogy bármit mondd meg is fogadom és úgy teszem ahogy ő javasolja, hiszen miért ártana nekem. Az ilyen pici téveszméimből származott az, ha rosszul cselekedtem, majd csalódtam magamban.

A könyv hatására tehát tudatosult bennem, hogy kihez fordulhatok, mit tehetek érte. Ilyenkor az emberben felmérhetetlen jó érzés tör ki. Közel ahhoz tudom hasonlítani, mint mikor valaki még csak első napon kezd el edzeni, de már jobb a közérzete, szebbnek látja magát, jobban érzi magát a bőrében. Csodálatos mikor érzi, hogy bízik magadban,-“erős és intelligens nő vagyok”.

önbizalom

Mikor eszembe jutnak ezek a gondolatok, azt látom, hogy az emberek is komolyabban vesznek és úgy is beszélnek velem. Valóságos felüdülés ha láthatom az eredményt.
Észrevettem, hogy ha kicsit tágabb körben érdeklődök, sokkal több emberrel szót érthetek, bekapcsolódhatok különböző témákba. Azóta az emberek még szívesebben fordulnak hozzám, ha elegük van a butaságok felesleges osztásából és  valami komolyabb dologról szeretnének beszélni.

Ezek után rájöttem arra is, hogy mennyi olyan barátom is van akikre nem számíthattam soha, valamint csak negatív hatásuk van rám azzal, hogy más embereket szidnak a hátuk mögött. Az ilyen emberekkel értelmes dolgokról nem lehet beszélni. Vannak olyanok, akik régóta barátaim, ragaszkodtam hozzájuk, de látom, hogy ezt tudom az egyetlen okként felhozni amellett hogy miért tartottam velük a kapcsolatot.

Mostanra megelégeltem a megfelelési kényszert, nem akarok oda kerülni, ahová ők, ahol teszem fel csak az emberek véleményeikért élnek és képesek teljesen összeomolni ha kapnak egy negatív véleményt.

Hála a könyvnek, amit talán jó lenne megismertetnem a magukban örlődő barátnőimmel is, felépítettem magamban egy kicsi “várat”, és azt úgy örzöm ahogy csak tudom:)
Tudom azt, hogy ez a kicsi vár lesz az, amivel el fogom érni a sikereimet.“

önbizalom

A fotó illusztráció.

Olvasd el válaszomat is:

“Kedves Dalma!

Ez egy szép, érdemi és tartalmas beszámoló.

Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad velem!
Gratulálok ehhez a gondolati, érzelmi fejlődéshez!Hihetetlen eredményt hoztál ki magadból a könyv olvasásából és önbizalom gyakorlatainak elvégzéséből! Tulajdonképpen megvalósítottad azt a célt, amit szántam ennek a könyvnek. Öröm olvasni a soraidat, mert látom megvalósulni azt a célomat, amit női önbizalomedzőként nap mint nap kreálok.

Látom, hogy hány hölgy tudatosan, vagy tudattalanul küzd azokkal a problémákkal, melyekkel te szembe néztél és hány nőnek lenne vágya egy ilyen változás, az önbizalom hatékony fejlesztése.

További kitartást és eredményes, boldog életet kívánok neked.

Néha térj vissza a könyvhöz, tervezd továbbra is az életed egyes területeit, ahogy most tanultad és ezzel valósítsd meg azokat az álmaidat, amiket célul túzok ki a mindennapjaid során!

Köszönöm szépen!

Marozsák Szabolcs
női önbizalomedző

Ha szeretnél egy ehhez hasonló, számodra értékes fejlődési folyamaton végig menni, nézd meg könyvemet itt.

Kattints a könyvre!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft