Egy olvasóm küldte az alábbi levelet a Női önbizalom titkos tükre című könyvemről és megengedte, hogy közzétegyem az írását. Annak, aki a levelet küldte saját bevallása szerint nincsen kifejezetten problémája az önbizalmával. Mégis nemcsak, hogy elolvasta, de meg is írta tapasztalatait a könyvről, amit ezúton is köszönök neki!

A női önbizalom titkos tükre könyv

„Egy olyan barátnőm polcán láttam meg ezt a könyvet, aki nemrég vészelt át egy csúnya szakítást. Azt mondta, segített neki helyrerázódni. Kíváncsi lettem miféle könyv lehet az, amit a borító szerint egy önbizalomedző írt. Nem gondolom magamat önbizalom hiányosnak, ennek ellenére érdekelt, vajon milyen tanácsokkal tud segíteni egy férfi a női önbecsülés helyreállításában?

Belelapoztam a könyvbe, miután elolvastam a hátoldalon álló missziót, ami azt mondja, az önbizalomhiány egy széleskörű társadalmi probléma, amin segíteni kell. Ezzel nagyon egyetértek, én is nap, mint nap találkozom ezzel a baráti körömben és a kolléganők között. Úgy tűnik tényleg általános a túlzott megfelelési kényszer, a kisebbségi érzés, az önmaga leértékelése, lebecsmérlése stb. a nők körében. Olyan, mint valami ragályos betegség. Sokan talán pontosan ezért érzik magukat bénultnak és cselekvésre képtelennek.

Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelés

Hány beszélgetés hangzik el barátnők között, egy tarthatatlan élethelyzetről, vagy romboló párkapcsolatról?  Megbeszélik egymás között, hogy mit is lehetne tenni: kilépni, elhagyni, változtatni…. amiből aztán sosem lesz valóság, mindig megmarad a „lehetne” szintjén az elgondolás és általában minden marad a régiben. Én is rengeteget hallgattam ezt a lányt a rettenetes kapcsolatáról, de soha nem változtatott.

Szóval én is elolvastam a könyvet. Attól tartottam, hogy elméleti okfejtésekkel fogok találkozni és kedvem sem lesz végigolvasni, de nagyon meglepődtem. Egy rendhagyó önismereti „receptes” könyv fogadott, amit egy „jó barát” írt. Egy szimpatikus, mosolygós pasi szó szerint összerakta az önbizalomhoz vezető recept hozzávalóit és beletette egy könyvbe. Lépésről lépésre végigvezet az önismeret útján, úgy hogy végül te magad találd meg a válaszokat a kérdéseidre.

A barátnőm teleírta a könyvet (ezeket persze nem olvastam el, fő a diszkréció, még barátnők sem osztanak meg egymással mindent!) A könyv második felében lévő feladatokat szorgosan ki is töltötte! Azt mondta, hogy a feladatok és a gyakorlatok úgy épülnek egymásra, hogy a végén egy komplett életterv áll össze belőlük. Vagyis, aki kitartó és végig csinálja, az megír magának az tervét és összerakja a saját receptjét önbizalomhiány ellen!

Vagyis egy tollal teleírt könyvet kaptam kölcsön, aminek ráadásul hiányzott az utolsó pár oldala. Félve kérdeztem mi történt ennél a résznél?

Ekkor tudtam meg, hogy az utolsó pár oldalt ki lehet vágni és önbizalomkártyákat lehet készíteni.  A kártyákon olyan gondolatok vannak, amik segítenek abban, hogy ne veszítsd el a helyes irányt. „Úton tartanak”, ahogy a barátnőm mondta. Ő a kedvenceit a pénztárcájában hordja. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat segített neki mindez abban, hogy a sokadik szakítás és csalódás után ne adja fel a férfiakba és a boldogságba vetett hitét!

Töltse ki a díjmentes ÖnbizalomtesztetAzt gondolom, a legtöbb nő polcán ott kellene lennie ennek a könyvnek. Sokan küszködnek problémákkal és csak azért nem változtatnak, mert nincs hozzá elég bátorságuk. Talán, ha megírnák, saját élettervüket a dolgok megváltoznának!

Ez a könyv sokak számára új esélyt adhat. Jó, hogy vannak még olyanok, akik törődnek másokkal és segítő szándékkal fordulnak embertársaik felé! Ebből a könyvből és az írójából is a jó szándék sugárzik!

Üdvözlettel: Varga Melinda ”

Tesztelje önbizalmát

Rendelje meg a Női önbizalom titkos tükre című könyvet.  Olvassa el, és használatával változtasson az életén Ön is!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft