A válság és a női önbizalom - ha lebénít a félelem

Szeretnék egy kicsit az új koronavírus járványról írni, hiszen nagyon sok Hölgy ír nekem ezzel kapcsolatban. A napjainkra jellemző krízishelyzet nagyban befolyásolja életünket, de nemcsak a hétköznapjaink, a szokásaink változnak meg, hanem a járvány befurakodhat a gondolatai, a félelmei közé is.

 

Amikor ilyen mértékű bizonytalanságnak és félelemnek van kitéve nap mint nap, az befolyásolja a közérzetét, az általános hangulatát is, ami természetes, hiszen félti a szerettei egészségügyi állapotát, a munkahelyét, elbizonytalanodik a jövőjét illetően, meginog az anyagi biztonsága.

 

Azonban tenni kell azért, hogy ne hagyja ezeket a félelmeket eluralkodni saját magán! Ugyanis ha a figyelme csak erre a félelemre szűkük, csak az egészségügyi és anyagi veszteségekkel kapcsolatos aggodalomra fókuszál, akkor olyan döntéseket hozhat ebben a helyezetben, amelyek hosszú távon, negatívan befolyásolják az életét.

 

A válság és a női önbizalom - ha lebénít a félelem

 

Az önbecsülési problémákat is többen fojtják vissza ilyenkor, még akkor is, ha már esetleg éppen elhatározta magát, hogy elkezdjen Önmagával, a lelki egyensúlyával foglalkozni. Ettől azonban a kétségek csak méginkább felerősödnek.

 

Egy ilyen félelem az egész életre rányomhatja a bélyegét, éppen ezért nem szabad utat engedni neki!

 

Ilyen esetekben hajlamos lehet háttérbe szorítani minden vágyát. Inkább enged, minthogy a sarkára álljon. Próbálja megtartani a párkapcsolatot, mint egyetlen biztos pontot még akkor is, ha igazából rossz hatással van Önre.

A válság és a női önbizalom - ha lebénít a félelem

Ne féljen segítséghez nyúlni! Az önbizalom fejlesztése, az Önmaga, belső békéje megerősítése sosem felesleges munka!

 

Figyelmébe ajánlom az “Új élet szakítás után” című könyvemet, ami egy nő életének legnehezebb időszakában nyújt segítséget, abban az időszakban, amit a szakítás előtt, közben, után él át. A könyv lépésről-lépésre átvezeti Önt a csalódáson, és veszteségérzésen, egy új élet felé terelve. A könyv nem csupán azoknak szól, akik túl vannak egy szakításon, hanem azoknak is, akik bizonytalanok, hogy meglépjék-e a szakítást, illetve azoknak, akik elbizonytalanodtak, hogy jól tették-e, hogy szakítottak.

  

A képre kattintva megtudhat többet az “Új élet szakítás után” című könyvről, és meg is rendelheti azt.

Új élet szakítás után

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft