Vannak olyan céltudatos és kitartó emberek, akik tűzön-vízen keresztülviszik, amit elterveztek. Tudod mi a jó hír? Hogy te is lehetsz ilyen, mert ez a képesség fejleszthető! Így tehetsz önbizalommal a célok eléréséért!

Képzeld csak el, hogy mondjuk futás közben egy meredek emelkedő tűnik fel előtted. Visszafordulhatsz és kihagyhatod, hiszen már futottál eleget, vagy összeszedheted minden erődet és feljuthatsz a csúcsra!! Ha az utóbbit választanád, valószínű megvan benned az eltökéltség, hogy elérd a célodat az akadályok ellenére is. A céltudatosság, összeszedettség mindent visz. Fontosabb, mint az ész, a kiváltság vagy a szerencse. Amit érdemes elérni az életben, ahhoz rögös út vezet.

Úgy tekints mindig magadra, mint akiben benne van a szívósság és céltudatosság, ami sikerre visz!!

Legfontosabb az úton, maga az út! Mindig el kell indulni és haladni valami felé, nézzük a lépéseket.

1: CÉL!

Válassz egy olyan célt, ami egy speciálás végcél felé visz. Például szeretsz biciklizni, akár gondolhatsz arra, hogy a triatlonra kezdj el edzeni. Nálam az volt, imádok edzeni, életmód blogot akarok indítani, majd saját webshop a következő állomás. Amikor beleteszed a szíved, az eltökéltséged megsokszorozódik, és nagyobb a valószínűsége, hogy eléred a célt. Ezek azért is motiválóak, mert látni fogod a munkád hatását.

Önbizalommal a célok eléréséért!

2: PONTOSAN HATÁROZD MEG!

A célnak mindenképp kihívást jelentőnek kell lennie ahhoz, hogy küzdeni tudj érte, és egy idő után mérhető legyen a fejlődésed. Például ha az egészséged fontos számodra, tűzd ki célul, hogy az életkorodnak megfelelően legjobb 10%-ot szeretnéd elérni az általános egészségi mutatók terén.Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Önbizalommal a célok eléréséért!

3: MOTIVÁLÓ EMBEREKKEL BARÁTKOZZ!

Mindenki spontán utánozza a körülötte élők viselkedését. Ha motiváló emberekkel barátkozol, kevésbé lesz nehéz a feladat.

Önbizalommal a célok eléréséért!

4: FOGADD EL, HOGY NEM MINDEN LESZ TÖKÉLETES!

A kudarc padlóra fog küldeni, rombolja az önbizalmad . Ne engedd, hogy elrettentsen, inkább előremozdítson. A kudarc legyen az ösztönző. Ne feledd, a kudarc része a sikernek.

Önbizalommal a célok eléréséért!

5: DÍCSÉRD MAGAD!

A gyakorlással eljutsz majd odáig, hogy kitűnő leszel abban, amit egyszer még nehéznek tartottál.

Önbizalommal a célok eléréséért!

Vedd észre a lehetőségeket!!

Olyan célt válassz magadnak, amit szeretnél szívedből/lelkedből. Ne más erőltesse rád, így sokkal motiváltabban csinálod majd! Az eltökélt emberek szeretik mindazt a sok munkát, amit beletesznek egy cél elérésébe, és nem csak az elérendő célt tekintik fontosnak. Számukra egy esetleges baki/ kudarc egyszerűen csak a mesterré váló folyamat része, egy lehetőséget jelent, amiből tanulhatnak valamit. Én elindultam egy úton, amit szívből/lélekből csinálok, akad persze sok kudarc, plusz a személyiségem hozzá ” MOST AZONNAL MINDENT AKAROK, UTÁLOK VÁRNI, NEM VAGYOK TÜRELMES, NA HA EZ NEM JÖN ÖSSZE… MENJEN A LEVESBE, NEM ÉRDEKEL… ”  Ahhoz, hogy elinduljak valami felé, tanulnom kell, a belső erőmet építő úton vagyok és könnyebben kell feldolgozni az eseményeket. Meg kell kérdeznem mindig magamtól: A jelenlegi helyzetben mi többet tudtam meg magamról? Hogyan használhatom ezt a helyzetet, hogy még jobbá váljak

Tényleg kedvenc idézetem egyike:

” Az út tesz boldoggá, nem a végcél.” 

Régóta gondolkoztam rajta, ki az a bolond, aki nem csak nyerni akar, aki nem csak a célt akarja? Most értettem meg, akkor tudjuk elérni azt, amit akarunk, ha szeretjük magát az utat is, ne az legyen a cél, hogy nyerj, hanem élvezd.

Remélem tudtam adni valami pozitívat!

Figyelmedbe ajánlom két könyvemet. Az “Új élet szakítás után” című könyv egy nő életének legnehezebb időszakában nyújt segítséget, abban az időszakban, amit a szakítás előtt, közben, után él át. A könyv lépésről-lépésre átvezet a csalódáson, és veszteségérzésen, egy új élet felé terelve. A “Női önbizalom titkos tükre” című könyvet azoknak a nőknek ajánlom, akik készek fejlődni, egy sikeresebb élet érdekében. Ez egy olyan önbizalom könyv, amely segítséget jelenthet az önértékelés helyreállításához, és ezáltal egy teljesebb élethez.

 

A képre kattintva megtudhatsz többet a könyvekről, és meg is rendelheted azokat.

 

 

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft