Néha elég egy dögös ruha, egy magassarkú és néhány bók, hogy egy nő jobban érezze magát a bőrében. De mi van akkor, ha nem pillanatnyi rosszkedvünk van, és kell egy kis önbizalomfröccs, hanem tényleg az önbizalmunk hibádzik?

Az önsegítő könyvek általában jó szolgálatot tesznek egy szintig, de igazán csak egy hozzáértő személy tudja előremozdítani a fejlődést – itt jövök én a képbe, mint Női ÖnbizalomEdző.

Persze, jogos a kérdés, hogy egy férfi mennyiben képes erre, hiszen a nők többsége a nőkkel szemben szenved önbizalomhiányban, érzi magát kevésbé szépnek vagy épp okosnak, jónak. És – bár mindenki tudja, hogy ez igazából egyáltalán nem igaz – ez kihat az egész életre, a párkapcsolatra, a munkára, a mindennapokra.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

 

Alapvetően két ok miatt döntöttem úgy, hogy nőkkel fogok foglalkozni. Egyrészt a nők sokkal nyitottabbak – visszaigazolják ezt az ez irányú tapasztalataim – erre a témára. Másrészt sokkal érzékenyebbek, nem kötik őket ezen a téren a férfiakba belenevelt szabályok és a társadalmi elvárások, hogy nekik erősnek kell lenniük és látszaniuk.

S hogy mit takar az önbizalomedzés?

Egy olyan viszonylag egyszerű, gyakorlati módszertant dolgoztam ki tanulmányaim és tapasztalataim felhasználásával, amit lépésről-lépésre megfelelően alkalmazva elérhető a vágyott eredmény, a helyreállított önbizalom és önbecsülés, illetve az ezek által, az élet minden terén elért sikerek. A személyes önbizalomedzés egy négyszemközti, személyes tanácsadás, melynek során az Önbizalomedző illetve kollégái egyénre szabottan foglalkoznak egy hölggyel. Így – amennyiben valakinek igénye és lehetősége van rá – osztatlan figyelemmel támogatjuk önbizalma újjáélesztését. Akár napi kapcsolattartással elérhető a kívánt célt.

Ne feledje: HA ÖNBIZALOM VAN, MINDEN VAN!

62592_IMG_3560

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft