Bizalom. Az emberi kapcsolatok alap viszonyrendszere. Ha ez nincs meg egy kapcsolatban, akkor azt is kijelenthetjük, hogy nincs is kapcsolat. Ha két ember kommunikációját nézzük akkor szinte minden külső szemlélő számára egyértelmű, hogy a kapcsolat harmonikus és bizalmas, illetve az ellenkezőjét is jól lehet látni.

De mi a helyzet a belső, a személyes, Önmagunkhoz fűződő bizalommal? Önbizalomedzőként én magam is feltettem ezt a kérdést, és a választ a Női Önbizalom titkos tükre című könyvemben osztom meg. Az Önbizalom és az Önbecsülés kifejezések varázsigék, amelyek képesek a belső önmagunkhoz fűződő viszonyokon változtatni. Edzés kérdése…

A bölcs mondás szerint, ha a világot meg akarod változtatni, akkor azt kezd magadon. Én is ismertem az említett bölcseletet, és azt gondoltam – mint most Ön is, kedves olvasó -, hogy értem, és tudom a mondás igazságát. Aztán egy szép napon, valahogyan mégis más és mélyebb értelmet nyert az az érzés, hogy mi van, ha mégsem értem, mégsem helyesen értem a bölcsességet. Válságba kerültem, és nem találtam sehol gyakorlatias segítséget. Változtatnék, de hogyan kell azt elkezdeni? Mi ennek a módja? Egyáltalán mitől változik meg a világ, ha én megváltozom benne? Biztos az eredmény? Sok jó kérdés! A kérdés feltevéséig az emberek többsége eljut, mégis a válaszok átgondolásra már nem jut idő. A válaszok teljesen elsikkadnak.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Az Önbizalom hiány mindenki számára igen fárasztó. Annak is, aki belülről éli meg és annak is, aki csak külső szemlélője a kapcsolatban. Az Önbizalom elvesztése hosszú évek eredménye. Éppen ezért gondolhatnánk, hogy a visszaszerzés is nehéz és embert próbáló feladat. A kidolgozott „lelki edzéstervem” egészen egyedülálló, a belső lelki folyamatokat korszerű módon tárja fel és érteti meg bárkivel, aki csak egy kicsit is akar.

A Női Önbizalom titkos tükre című könyvemben jó pár év tréneri tapasztalatának eszenciáját gyűjtöttem össze. A céges tréningek, a vállalati coachingok azt erősítették meg bennem, hogy az emberek számára az Önbizalom, az Önbecsülés szavakat mélységében, tehát mélyrehatóan kell elemezni. „Ha valamit meg akarok érteni, akkor azt bizony boncolgatni kell!”

Miért Női Önbizalom?

Mert a hölgyek Önbizalom rendszere teljesen más, mint a férfiaké. A női Önbizalom egészen más alapokon nyugszik, mint a férfi. A nőknél a változtatás igényének a felkeltését is egészen más körültekintéssel kell elkezdeni, mint a férfiaknál. A női Önbizalom sokkal sérülékenyebb, mivel sokkal több érzelmi viszonyrendszer veszi körül.

marozsak-szabolcs-onbizalom-edzo

Hol a titok?

A titok az, amit csak én tudok. Ha titkot más is tudja az már nem is titok. Egyszerű. Tehát, mi az Önbizalom titka? Az, hogy csak az olvasón múlik, hogy a titkot megfejti vagy sem. Természetesen a könyv gondos gondolatvezetéssel van szerkesztve, így ami az elején még titok – tehát rejtve van – a végére eloszlik. A titok nem lesz többé titok, mert nyilvánvalóvá válik az, hogy az Önbizalom és Önbecsülés kusza belső szálai sikerrel kibogozhatóak.

Mit jelent ezen a ponton a tükör?

A tükör kívülről láttatja azt, aki belenéz. Az olvasó a Női Önbizalom titkos tükre című könyvben saját magát kívülről fogja látni. Pontosan, tisztán, élesen. A könyv segít kiszűrni a homályos részeket, a torzulásokat. A tükör, amelyet a könyv és szerzője igyekszik tartani az olvasó elé, az őszinte feltárása a valóságnak – tehát annak, ami van. A kozmetikázásnak nincs helye, mivel a hamis alapokon nyugvó Önbizalom a külvilág számára, mint kevélység vagy, mint dölyfösség válik érzékelhetővé.

A cím értelmezése azért nagyon fontos, mert a könyv is olyan gondolatokat old meg könnyedén, amelyekbe az emberek többsége rendre bele sem gondol. Az alapos végiggondolás pedig az egyik „titka” a könyvnek. Ezért is mondhatjuk, hogy a gondolatmenet könnyen követhetővé teszi az Önbizalom és Önbecsülés megváltoztatásának, megszerzésének módját.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

A könyv gyakorlatias, mivel olyan módszereket mutat be, amelyek azonnal hasznosíthatóak. A gyakorlatok elvégzésének sikerét teszteken lehet lemérni. A teszt tehát az a tükör, amibe a könyv végén minden kedves olvasó belenéz.

Az eredmények szinte azonnal érezhetőek, hiszen a különböző tréningeken, csapatépítéseken a gyakorlatok már tesztelve voltak.

„Az Önbizalom edző sikere az, ha az edzés végén senki sem fáradt! Sőt, kevés olyan energetizáló dolgot ismerek, mint a helyreállított Önbizalom és Önbecsülés! – magamról tudom!”

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft