Sok nő keres meg azzal a problémakörrel, hogy nehezen megy nekik az elengedés folyamata. Hiába nem érzik jól magukat a kapcsolatban, és hiába okozott nekik rengeteg csalódást a párjuk, még mindig visszahúz a szívük. Sok esetben az első, és egyben az egyik legnehezebb lépés – maga a szakítás – már sikerült , de nem tudják elfelejteni a férfit.

A nehéz elengedés oka nem a férfiban, vagy a párkapcsolatban keresendő, hanem saját magában! Az oka, hogy nem tud kilépni egy káros kapcsolatból és végleg szakítani, az az önbizalom, önértékelés hiánya!

Bizonytalan szakítás

Lássa, hogy Ön értékes, egyedi és különleges ember!

Meg kell tanulnia önmagát értékelni,meglátni a saját értékeit. Bíznia kell magában és a döntéseiben. Élje azt az életet, amit élni szeretne, hiszen igenis megérdemli! Ezeket szem előtt tartva kell megtennie a következő lépéseket. Ez egy hosszú, és nehéz folyamat, amin folyamatosan dolgoznia kell, de ha ezt betartja, akkor el fogja tudni engedni a férfit, aki nem megfelelő az Ön számára, aki nem hozza el a várt boldogságot, és függetlenül tud élni, megteremtve a saját boldogságát.

Szerencsére több fronton is tudunk ebben segíteni! Ajánlom a könyvemet, ami rengeteg nőnek segített már visszanyerni önbizalmát, amivel egyszerre megoldódott minden ilyen jellegű problémájuk.

Derítse fel érzéseinek forrásait, ismerje meg lelki állapotának okait! Kezdjen bele a fejlődésbe, ne hagyatkozzon csupán a saját bizonytalan érzéseire, vagy a környezetében élő, hasonló problémákkal küzdő emberek kérdéses és szubjektív véleményére.

Az Új élet szakítás után című könyv elolvasása után Ön is megértheti a párkapcsolatok dinamikáját, saját érzéseit, és sokkal tudatosabb, sikeresebb lehet a párkeresésben és az önbizalom fejlesztésében. Visszatérhet életébe a vidámság, magabiztosság, elkezdheti kialakítani az ÚJ életét azok szerint, amiket a könyvben tanult, így egy hosszú távon fenntartható, boldog életet alakíthat ki. A könyv egy útmutató lehet egy új élethez!

A könyvben található gyakorlatok segítenek, hogy megértse milyen a valóban Önhöz illő társ. Lépésről-lépésre végigvezeti Önt a folyamaton, aminek a végére érve egy tiszta képet kap saját érzelmeiről, vágyairól és céljairól.

Ha Ön is kedvet kapott, és szeretne segítséget kapni a fejlődésben, akkor csak annyit kell tennie, hogy a képre kattintva megrendeli a könyvet!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Ne féljen segítséget kérni új életéhez! Nyugodtan írhat nekem a weboldalon található elérhetőségek egyikén, vagy akár Facebook oldalamon.

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

Ha még nem szeretné megvenni a könyvet, akkor töltse ki a Női önbizalom tesztemet, és tudja meg, hogy Ön hogy áll önbizalom dolgában!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft