önbizalom

Olvassa el egy Hölgy véleményét, aki nemcsak elolvasta a Női önbizalom titkos tükre című könyvet, de megcsinálta az összes gyakorlatot, ami a leghatékonyabb módja a könyv használatának!

Ez a beszámoló tisztán megmutatja, hogy mire is érdemes használni ezt a könyvet, és hogy milyen eredményeket lehet vele elérni, ha nem adja fel, és dolgozik az önbizalmán, a céljai elérésének érdekében.

Remélem minden olvasómnak sikerül hasonló sikereket és apró örömöket, sikerélményeket elérnie a könyv hatására!

önbizalom könyv

“Igazából nagyon magam alatt voltam az utóbbi időben, és csak lógtam a levegoben, nem terveztem semmit. Mostmar behatárolva kicsit kötelezőnek érzem azt, hogy elérjem a céljaim. Már kettőbe is belevágtam, és elég jól haladok.

Hogy mi az én módszerem?

Amikor feladnám, sokat gondolok a könyvre, így elszántabb lettem. :)

A személyiségtesztet kétszer is kitöltöttem – a másodikat pár hónap elteltével –  és a másodiknál már észrevehető volt a pozitív változás, ami engem is meglepett, hogy ilyen gyorsan, ilyen látványos eredményt értem el.

Magam is tudtam, de megerősített abban, hogy ha nem teszem meg az első lépést a céljaim felé, soha nem érem el őket!”

 

Sz. Renáta

önbizalom fejlesztés

Önnek is figyelmébe ajánlom két önbizalom könyvemet!

Javaslom, hogy olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a könyvekben található önbizalom és személyiségfejlesztő gyakorlatokat, úgy a leghatásosabb, és azokon keresztül ismerje meg jobban saját magát és az Ön körül élő embereket. A könyvben leírtak sokat segíthetnek az önbizalom fejlesztésében és a mindennapi motiváció meglelésében.

 

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

 

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző