Egy sikeres nő vallomása a könyvem elolvasása után

Kedves ismerősömmel, Mónikával, üzleti ügyben találkoztam a minap. A hölgy egy a negyvenes évei elején járó sikeres üzletasszony, cégtulajdonos, mindemellett van egy saját vállalkozása is, amit kedvtelésből irányít.

Találkozásunk során az üzleti ügyekről átterelődött a szó a magánéleti témákra is. Mónika elmesélte, hogy nemrég szenvedett „szakítási traumát”. Megkérdezte tőlem, hogy mit javasolnék, hogyan csökkentse azokat a mardosó, rossz érzéseket, amelyek a közelmúltbeli elválásból származnak. Azt ajánlottam, hogy olvassa el az Új élet szakítás után című könyvemet.

Mónika olvasás közben rendkívül aktív volt, sokszor kérdezett tőlem, aminek én kifejezetten örültem. Részletesen átbeszéltük a könyv egyes részeit. Az üzletasszony nemcsak elolvasta a könyvet, hanem elvégezte írásban a gyakorlatokat is.

Ezután visszajelzett nekem az érzéseiről, a gondolatairól, hogy mi változott benne az olvasottak hatására:

„Ami leginkább változást indított el bennem, hogy objektíven is „vizsgálni” kell az adott férfit. Nem elég, hogy mennyire jól érzem magam vele, hogy mennyire izgalmas, vagy éppen érzéki az együtt töltött idő. Sajnos vagy nem, de néznem kell a társadalmi ranglétrán elfoglalt szerepét, anyagi helyzetét, a pénzhez való viszonyát és értékrendjét, a céljait, a terveit és azt, hogy ezekért mit és hogyan tesz, a gyerekkorát, azt, hogy hogyan zárta le az előző kapcsolatait… Nyilván még ezer mást sorolhatnék. Most azokat emeltem ki, amelyek miatt, illetve amely területeken nem voltunk kompatibilisek mi a volt párommal.

De ugye, miben nőttem fel: a pénz nem számít, csak boldogság legyen. Mondta ezt a szegény családból jövő anyukám, és a kicsit jobb helyzetből származó apukám.

Majd én, aki 20 évesen már két év külföldi életet, megannyi tapasztalatot tudhattam magam mögött, és erre építkezve mára egzisztenciát építettem ki, úgy élek, ahogy mindig is szerettem volna, tele újabb tervekkel… Az utolsó két kapcsolatomban megkaptam, hogy „neked mennyivel jobb”. Igen! Nem figyeltem arra, hogy bizony hiába osztom meg mindenem, és hiába „az enyém, a Tiéd” elven működöm, ha még emellett sikereim is vannak… Ez frusztrálni fogja a nem itt tartó, tetejében nem is erős férfiakat.

Őszintén??? Még nem látom magam teljesen abban a világban, ahol előbb az anyagi helyzetet és a nagy életcélokat térképezem fel, ahelyett, hogy az érzésekre figyelnék. Egy szívből élő, érzelemvezérelt nőnek ez nagy kihívás!!! De ez a két hét szabadság és teljes kikapcsolódás arra is tökéletes, hogy az őszt már ebben az új szemléletben kezdjem!”

Sokszor a lelkileg erős nők is kerülnek abba a helyzetbe, hogy hiába tesznek meg mindent, hogy megtalálják a számukra megfelelő férfit, sajnos a kapcsolat nem működik jól.

A könyvem olyan szabályokat, meglátásokat, tapasztalatokat tartalmaz, melyek megismerésével, elsajátításával egy ilyen típusú nő is rájöhet azokra a hibákra, amiket elkövetett és nem is hitte, hogy azok. De ami még ettől is fontosabb, hogy sokkal tudatosabban és fölösleges tiszteletkörök megtétele nélkül találhatja meg azt a férfit, aki ideális az ő személyiségéhez, életstílusához.

Találja meg a tökéletes társat, aki minden téren Önhöz passzol! A gyakorlati kézikönyvem mind a párkapcsolatból keletkező súlyos érzelmi válságok megoldását, mind a helyes irány beazonosítását és a megfelelő igények kialakítását segíti. Tudjon meg többet a könyvemről, az alábbi képre kattintva!

Ha bármilyen kérdése van, írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft