útmutató egy új élethez

Kapcsolatai folyton kudarcba fulladnak? Boldogtalan a jelenlegi párjával? Ha sokszor tűnődött már el azon, hogy vajon miért nem találta még meg az Igazit, akkor olvassa végig a cikket, és szakítsa meg a sehova nem vezető párkapcsolatainak körét! Íme egy kis útmutató, egy új élethez!

A legtöbb esetben a nők párkapcsolati problémái oda vezethetőek vissza, hogy már eleve rossz partnert választanak. Ezzel már az elején kudarcra van ítélve a kapcsolat. Azt szokták mondani, hogy a szívére hallgasson, ne az eszére, és ezt a nők többsége meg is teszi. Ezt azonban ésszerű keretek közé kell szorítani, és mégiscsak valamelyest egy kis tudatosságot érdemes vinni a párkeresésbe.

útmutató egy új élethez

Hiszen egy jó párkapcsolat alapja nem csak a bizalom, hanem az is, hogy hasonlóan gondolkodjanak az életről, hasonló célokkal rendelkezzenek a felek.

Sok esetben a nők azonban még saját maguknak sem fogalmazzák meg, hogy nekik mi a céljuk az életben, illetve mit várnak a párjuktól, milyen lenne számukra egy valóban ideális társ. Enélkül viszont nagyon nehéz rátalálni.

útmutató egy új élethez

De az is sokszor okoz problémát, hogy nem tudja elengedni egy korábbi kapcsolatát, vagy nem tud kilépni egy meglévő, rossz kapcsolatból, ami szintén meggátolja abban, hogy megtalálja az Igazit.

Ahelyett, hogy önmagát sanyargatja és hibáztatja a sikertelen kapcsolatok miatt, itt az ideje változtatnia ezen! Mutatom hogyan!

Az Új élet szakítás után című könyv elolvasása után Ön is megértheti a párkapcsolatok dinamikáját, saját érzéseit, és sokkal tudatosabb, sikeresebb lehet a párkeresésben és az önbizalom fejlesztésében. Visszatérhet életébe a vidámság, magabiztosság, elkezdheti kialakítani az ÚJ életét azok szerint, amiket a könyvben tanult, így egy hosszú távon fenntartható, boldog életet alakíthat ki. A könyv egy útmutató lehet egy új élethez!

A könyvben található gyakorlatok segítenek, hogy megértse milyen a valóban Önhöz illő társ. Lépésről-lépésre végigvezeti Önt a folyamaton, aminek a végére érve egy tiszta képet kap saját érzelmeiről, vágyairól és céljairól.

Ha Ön is kedvet kapott, és szeretne segítséget kapni a fejlődésben, akkor csak annyit kell tennie, hogy a képre kattintva megrendeli a könyvet!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Ne féljen segítséget kérni új életéhez! Nyugodtan írhat nekem a weboldalon található elérhetőségek egyikén, vagy akár Facebook oldalamon.

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző