Ön is járt már úgy, hogy egyik párkapcsolatából keveredett a másikba, közben pedig teljesen elveszítette önmagát? Új viszonya tökéletes, de mégsem igazán boldog? Az egyik régi jó barátnőm, Emma története talán Önnek is segítségül szolgálhat.

Emma évekig egy mérgező párkapcsolatban élt. Az élettársa rendszeresen kritizálta mind a megjelenését, mind a meghozott döntéseinek a helyességét.

A korábban magabiztos lányra nagy hatást gyakorolt a párja, idővel nem mert saját döntéseket hozni, cselekvéseit a férfi kedve szerint alakította.

Emma lassan belátta, hogy valami nincs rendben, és hosszú tortúra után véget vetett kapcsolatának.

A romboló viszony megszűnt és úgy tűnt, hogy minden rendben lesz, sikerült kiépítenie új, egyedülálló életét. De valami még mindig nem volt az igazi. Sokáig nem tudta, hogy mi lehet az, ugyanis nem is foglalkozott vele.

Nemrég megismerkedett egy megértő, türelmes, rendes fickóval, aki az előző párjának a tökéletes ellentéte. Emma állandó megerősítést és dicséretet kap új barátjától, de ez sem teszi igazán boldoggá. Görcsösen viselkedik, folyamatos bizonytalanságban él, fél attól, hogy nem elég jó a férfihoz, nem érdemli meg őt, és helytelen döntéseivel, tökéletlen küllemével tönkre tesz mindent.

Hogy Emma miért nem tud kiteljesedni kapcsolatában? Miért él örök stresszben, miközben a párja semmi okot nem ad erre?

Egyszerű a válasz: az önbizalma a padlón hever. 

A lány párkapcsolatában minden a lehető legjobban alakul, de mégsem képes a boldogságra. Nem meri meghatározni céljait, nem tudja, mit szeretne elérni az életében, a döntési helyzetekben bátortalan. Nem elégedett önmagával, nem szereti saját magát, emiatt nem képes elhinni, hogy valaki más, úgy szeretheti, ahogy van, változtatások nélkül.

A szakítása után nem foglalkozott az önbizalma helyreállításával. Semmit nem tett annak érdekében, hogy a romboló párkapcsolat negatív hatásaitól megszabaduljon, így a következő szerelmi viszonyába is vitte magával azokat.

Ismerős Emma helyzete? Ön is csak sodródik az árral, és nem tudja, hogy mi az, amit igazán szeretne? Párkapcsolatában bizonytalan, nem mer önmaga lenni, mindig másoknak szeretne megfelelni?

A problémáira van megoldás. Ne fogadja el a helyzetet, tegyen azért, hogy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élete lehessen!

Ajánlom, hogy olvassa el a könyvem és a gyakorlatokon, példákon keresztül találjon rá önmagára, hogy sikeres, idillikus párkapcsolatban élhessen.

Olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a gyakorlatokat, úgy a leghatásosabb!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Jó olvasást!

 

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft