Ez azt jelenti, hogy elsőnek el kell érni egy olyan szintet, hogy magaddal/ az egyéneddel legyél tisztában, személyes ítéleteddel, képességeiddel, hatalmaddal. Szabolcs múltkor egy nagyon jó témát hozott fel nekem? ÖNBIZALOM?  Ugye nagyon sokan, és sokszor beszélnek erről. Mégis sokan vannak azok, akiket ha megkérdeznénk mit is jelent? Nem tudnának rá válaszolni.

Engem is megkérdezett mit is jelent számomra az ÖNBIZALOM szó? Erősen el kellett rajta gondolkoznom, nem is olyan egyszerű megfogalmazni, bár nem is az a cél, hogy meg tudjuk fogalmazni sokkal inkább az, hogy legyen belőle bőven.  Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Mondhatnám azt, hogy nekem is elég rendesen meg kellett küzdenem vele. Sosem voltam az a típus aki eléggé hitt volna magában, viszont rengeteg kihívás volt már az életembe, így nem volt más választásom. Rengeteg szépségverseny, fitnessverseny, olyan szituációk, ahol elengedhetetlen az önbizalom. Még ha csak egy színpadi bemutatkozásról, egy jó állás lehetőségről  vagy egy randiról beszélünk, minden helyzetben szükség van önbizalomra.

Emlékszem egy nagyon érdekes szituációra az életemben, volt egy kedves ismerősöm, aki egyszer feltette nekem azt a kérdést világverseny indulás előtt. Hogy akarom, hogy elhiggye rólam a világ, hogy én vagyok a legjobb? Ha én sem hiszem el? Hogy akarom, hogy nyerjek, és higgyenek bennem mások is? Ha én sem hiszek magamban? Hogy akarom megkapni azt amit akarok, ha nem is tudom biztosan, hogy akarom?

Ekkor kezdtem el foglalkozni az önbizalommal, könyveket, videókat, olvasmányokat kerestem róla, hogyan lehetne ezt fejleszteni. Nagyon sokat tanultam, főleg magamról, hogy mennyire máshogy tudunk viselkedni, ha van önbizalmunk. Mennyi mindent tudunk ezáltal megkapni az élettől, és ez kisugárzik a világ felé is. Meglepődő módon, erről kapunk is visszajelzéseket. Biztos vagyok benne, hogy nem lenne annyi pozitív dolog az életembe, amiket elindítottam, ha nem foglalkoztam volna a saját magabiztosságommal.

Minél több dolgot akarunk elérni az életben, annál több önbizalomra lesz szükségünk. Úgy gondolom nekem is van még hova fejlődnöm, így Marozsák Szabolccsal, a női önbizalomedzővel indulok el egy önbizalomtrainingen. Nagyon izgatottan várom, mit fogok tapasztalni.Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelés

A magabiztosság azt jelenti, hogy nem félünk a saját hibáinktól. Az életünket sok minden befolyásolja, de a sors nem. Leginkább a saját elménk állít nekünk korlátot. Ha bízol magadban, és hiszel benne, hogy meg tudod csinálni, akkor úgy is lesz.

 

 

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft