önbizalom

Sokan mondják, hogy a a nők egy bizonyos hatodik érzékkel, női megérzéssel rendelkeznek. De honnan tudhatjuk, hogy ez valóban működik, és mi köze van ennek az önbizalom növeléséhez? Most erre kaphatnak választ!

“Szép napot Szabolcs! Akkor én kérdeznék is, és a tanács sem volna rossz. Létezik Női megérzés, és ha igen…. mit is kezdjek vele!? Igaz volt már példa rá, hogy kezdtem vele valamit. Furcsa nagyon erős érzések, de nem tudok mit kezdeni velük, vagyis talán tudnék, de őszinte leszek… FÉLEK! Szégyellni kellene talán!?”

önbizalom

Ha helyesek a megérzéseid, akkor nyugodtan figyelj rájuk. Vannak olyan emberek, akiknek nagyon jól jön az, hogy ezeket hatékonyan használják. Ne félj, a legrosszabb, ha balul sül el. De soha semmi sincs veszve és minden rosszban valóban van valami jó.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Figyelj a megérzéseidre, bizonyosodj meg arról, hogy valóban sikeresek. Utána már nem fogsz félni a használatuktól. Ez az egyik legfontosabb dolog az életben. Hogyan döntesz a különböző élethelyzetekben. Ha ez az adottságod erős, akkor jobb az életed!

Szakíts rá időt és figyelmet!

önbizalom

Bízz a megérzéseidben önbizalmad növelésével!

 

Figyelmedbe ajánlom két könyvemet is, amelyek számos gyakorlatot tartalmaznak az önbizalom növeléséhez. Ha végigcsinálod ezeket a gyakorlatokat, ezáltal javul az önértékelésed, és a félelem is el fog tűnni,  jobban tudsz bajd bízni a saját megérzéseidben.

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft