Egy jó könyv olvasása során az olvasó számos megfontolandó gondolatot, meghatározó érzést szívhat magába, amelyek bár pillanatnyilag sokat jelenthetnek – ahogy halad a sorokkal – azok hamar elfelejtődnek, kivéve ha gyakorlatok segítségével rögzítésre kerülnek.

Könyveimet azzal a céllal írtam meg, hogy valós változásokat indítsak be a hölgyek életében, elérjem azt, hogy olvasóimból önbizalommal teli, határozott, kiegyensúlyozott nők válhassanak. Emiatt alakítottam úgy a műveimet, hogy ne csak időszerű fellángolást okozzanak, hanem a gyakorlatok által valódi megoldásokat kínáljanak.

Egyik kedves olvasóm, Anna visszajelzése szintén azt igazolja, hogy a gyakorlatok segítségével könnyebben felismerhetők a problémák. A tudatosítás után átgondoltan kiépíthetőek az optimális megoldások, amelyekhez az írásos feladatok teljes körű útmutatást adnak.

A gyakorlatok tudnak igazán sokat segíteni

Íme, Anna visszacsatolása:

„Tetszett, hogy gyakorlatok is voltak benne, ami kimozdított az olvasás monotonitásából, és ezáltal jobban meg is tudtam érteni saját magam. Mondhatni, felismertem a korlátaimat, hogy min kell dolgoznom. Úgyhogy minden szempontból sokat segített a könyv!”

A műveimet ajánlom minden hölgynek, aki úgy érzi, hogy az önbizalma fejlesztésre szorul, vagy aki egy fájdalmas szakításon ment át, azonban a továbblépés, az ideális társ megtalálása még várat magára.

Javaslom, hogy Ön is olvassa el a könyvem és a gyakorlatokon, példákon keresztül ismerje meg jobban saját magát, és az Ön körül élő embereket. A könyvben leírtak sokat fognak segíteni, az azt elolvasó több száz hölgy beszámolója szerint! Olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a gyakorlatokat, ugyanis úgy a leghatásosabbak!

Tudjon meg többet a könyvekről a képekre kattintva!

Gyakorlati kézikönyvek

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

 

Jó olvasást!

 

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző