Tudnia kell, hogy Ön úgy jó, ahogy van! Ha nem így érez, mindent megfertőz maga körül!

Aki nem elégedett önmagával, általában nem figyel arra, hogy a környezetére milyen hatással van személyes önbecsülési gondja. Pedig szűk környezete igenis megsínyli az Ön bizonytalanságait, szorongásait!

Rossz érzéseivel, sajnálkozásával, boldogtalanságának mutogatásával másokban is negatív érzéseket ébreszt, illetve erősít meg. Így már nem csak Ön, de családtagjai és barátai is az önbecsülési hiányának az áldozataivá válnak.

A legtöbben megpróbálnak valamiféle egyensúlyra jutni az önbizalom dolgában. Általában nem túl tudatosan, de valami kísérletet tesznek a változtatásra. Azonban a jelenlegi környezet, amiben „létre jött” ez az érzésvilág, nem fogja „megtanítani” a megoldás módját. Nem azoktól az emberektől fogja megkapni a válaszokat, hogy hogyan lehet kiegyensúlyozottabb, akik társaságában, vagy éppen hatására kialakult Önben ez a sajgás.

Hosszú távon semmi sem fogja elégedetté tenni, ha nem teszi meg az első lépést saját maga és környezete boldogságának érdekében. Ha azt érzi, hogy élete megfeneklett, nem képes elérni azt, amire vágyott, esetleg már nincsenek is reális céljai, biztosan módosítania kell hozzáállásán! A céljai elérését, boldogságát nem másokban, külső tényezőkben kell felkutatnia, hanem saját magában. Csak az Ön hozzáállásának, felfogásának a változtatásával érheti el, hogy sikerüljön felépítenie egy egészséges önbecsülést, hogy bízzon magában és szeresse saját magát. Ha ezt sikerül elérnie, kapcsolatai is kiegyensúlyozottabbá, jobbá válnak.

A megoldás az, ha megérti, hogy miért alakult ki a boldogtalanság, miért küzd önbizalomhiánnyal, hogyan léphet ki az önbecsülés hiányának posványából. Egyedül ezt az utat rendkívül nehéz akadályok nélkül végigjárni, de van olyan, aki tud segíteni Önnek a megfelelő irány meghatározásában! Én legalábbis ezért írtam a könyvemet. Mentőövet szeretnék nyújtani az érzelmileg „összezavarodott” hölgyeknek!

Javaslom, hogy olvassa el a könyvem és a gyakorlatokon, példákon keresztül ismerje meg jobban saját magát és az Ön körül élő embereket. A könyvben leírtak sokat fognak segíteni, az azt elolvasó több száz hölgy beszámolója szerint! Olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a gyakorlatokat, úgy a leghatásosabb!

Tudjon meg többet a könyvről a képre kattintva!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

 

Jó olvasást!

 

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

További cikkekért KATTINTSON IDE!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft