Női önbizalomedzőként azt tapasztalom, hogy a hozzám forduló hölgyek nem elégedettek az életükkel, bizonytalanok, de keresik a boldoggá válásuk útját. Több száz beszélgetés után nyilvánvalóvá vált számomra, hogy az önbizalomhiányuk egyik legfőbb oka, hogy nincs határozott elképzelésük arra vonatkozóan, hogy mit is szeretnének elérni az életükben.  Így viszont önmaguktól veszik el a boldog élet lehetőségét.

Miért fontos az életcél?

Persze lehet boldog valaki úgy is, hogy hagyja, sodortatni magát a körülmények által. Ahhoz viszont nem kevés szerencsére van szükség, hogy valakit olyan irányba sodorjon az élete, ami őt boldoggá, kiegyensúlyozottá és elégedetté tegyen. Ha nincs cél, nem is láthatjuk pontosan az oda vezető utat, aminek kis lépései már önmagukban is örömmel tölthetik el. Könnyű belátni azt, hogy miért ilyen fontos a célkitűzés.  Vegyük a hölgyek által kedvelt területet, a főzést.
Főzött már úgy valaha, hogy elképzelése sem volt arról, hogy mit akar enni?
Amikor elkezd főzni, először azt gondolja végig, milyen ételt szeretne és ahhoz milyen hozzávalók szükségesek. Ha cél és terv nélkül fogna hozzá a főzéshez, abból maximum szerencsével lenne bármiféle étel. De ki akarná nemhogy az ételét, de az egész életét a szerencsére bízni?

Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelés

Életcélja összetevői

Tekintse az élete összetevőit hozzávalóknak. Vegye sorba és nézzen rá életének egyes területeire. Gondolja végig, hogy milyen elvárásai teljesülései tennék elégedetté külön-külön ezeken a területeken. Ne legyen megalkuvó, főzzön prémium minőséget! Ne elégedjen meg a sajátmárkás vaníliaaromával, használjon burbon vaníliát! Ezzel a szemlélettel vegye sorba az alábbi területeket:

  • teste állapota, fizikai megjelenése
  • anyagi helyzet
  • karrier, hivatás
  • párkapcsolat
  • család, gyermekek
  • barátok
  • szabadidő

Fordítson különös figyelmet azokra, amik az Ön számára a legfontosabbak!
A célok mellé rendeljen kisebb nagyobb feladatokat. Ezek vonatkozhatnak a tervezésre vagy már a megvalósításra is, a lényeg, hogy gondolja végig és jegyezze fel.  Így el is készítette vázlatos receptjét egy elégedettebb élethez.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Ne legyen önmagával szemben türelmetlen, a változáshoz idő és kitartás kell. Nézze át hetente receptjét, kezdje el megvalósítani a részcélokat. Meg fogja tapasztalni, hogy a kisebb-nagyobb sikerek is elégedettséggel fogják feltölteni és önbizalmát is megerősítik.
További gyakorlatokért és az általam kidolgozott önbizalom erősítő átfogó módszerért, olvassa el
A női önbizalom titkos tükre című könyvemet!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft