Óriási bajok vannak hazánk hölgyeinek önbecsülésével, és ezen változtatni kell! Ezért sokak kérésére körbejárom az országot, hogy jó tanácsokkal felturbózzam a lányok és asszonyok magabiztosságát.

Egyre több kétségbeesett levelet kapok a Kiskegyed szakértőjeként. Drámai történeteket osztanak meg velem a hölgyek, minden korosztályból.

Olyan élethelyzetekre világítanak rá, amelyek általános képet adnak arról, hogyan is érzik magukat a nők, ma Magyarországon. Ez a kép megdöbbentően rossz. Legyen az munka, pénzügyek, párkapcsolat, egészég: ha az egyik területen gondok vannak, akkor az összes többi sem működik megfelelően, mert minden életterület hatással van a másikra. Amikor már valaki hozzám fordul segítségért, azt jelzi, hogy végképp tanácstalanná vált, és azonnali tűzoltómunkára van szükség. De hangsúlyozom: hatalmas lépés, ha valaki legalább már felismeri, hogy bajban van, hajlandó tenni a változásért, és segítséget kér.

Megalázás, bántalmazás

A kiskegyed.hu-n is olvasható esetek sajnos nem egyediek. Sokan évek-, vagy akár évtizedek óta cipelnek irdatlan lelki terheket, mígnem összeroppannak a nagy súly alatt.

humiliating_Large

Van, akinek a sorsát a munkahelyén tapasztalható lehúzó, negatív hatások nehezítik meg, földbe döngölve az illető önbecsülését. Ilyenkor muszáj váltani, új, együttműködő csapatot keresni, még ha ez nehéznek tűnik is manapság. Mások képtelenek kilépni a párkapcsolatukból, házasságukból, sorozatos megalázások, megcsalások, sőt, bántalmazások ellenére is. Ebben az esetben nincs egyszerű és gyors megoldás. Sokat kell erősítenie magát lelkileg az ilyen nőknek, és elhinni, hogy igenis jár nekik a boldogság, a méltó társ!

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Némelyek életében egyik szerencsétlenség a másikat követi. Ez nem véletlen. Divatos ezt átokkal, rontással magyarázni, de így csak a saját felelősségét hárítja el az illető. Nem másokat, vagy a sorsot kell okolni a sok rosszért, ami történt, hanem maximális őszinteséggel önvizsgálatot tartani: mi az a gondolkodás, félelem, kényszer, ami újra és újra előjön, ami felelős ezekért a szenvedésekért! Min kell változtatni, hogy ne forduljanak elő ezek a negatív események. Persze felismerni a saját felelősségünket abban, hogy mi alakítjuk a sorsunkat, sokaknak nem könnyű, lelki érettség és önbecsülés kell hozzá.

Országszerte lesz segítség

Már közel 3000-en töltötték ki az általam kidolgozott önbizalomtesztet, amelyből kiderül: iskolai osztályzattal átlagosan csak 2-es, 3-as között értékelik az életüket a nők. Ezen sürgősen változtatni kell! Épp ezért elindítottam egy mozgalmat, a magyar nők önbizalom- szintjének jelentősen megemelése érdekében.

1

Ennek fontos része, hogy országjáró előadássorozatba kezdek: szépségszalonokból, önképző klubokból, iskolákból is sorra kapom a meghívásokat. Fontos hangsúlyoznom, hogy igenis azok is jobbá tudják tenni az életüket, akiknek komoly megélhetési gondjaik vannak, sőt, nekik van rá a leginkább szükségük!

Én kívülről át tudom látni a hozzám fordulók helyzetét, rendszerbe foglalom a megoldást, egyszerű, gyakorlatokra épülő módszer segítségével. Nem csak csoportosan, de igény szerint egyénileg is foglalkozom a nőkkel, és napi szintű tanácsokkal látom el őket. Nagyon megtisztelő számomra, hogy egyre többen a bizalmukba fogadnak, és megosztják velem életük megrendítő titkait, amit talán a legjobb barátnőjüknek sem mondanak el.

Akinek kérdése van, segítséget szeretne kérni, írjon nekem a lenti űrlap segítségével. Van megoldás!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft