El kezdtünk együtt dolgozni a nők önbizalmának növelése érdekében egy fiatal, nagyon tudatos és ambiciózus hölggyel. Kérlek olvassátok el az írását! Nagyon inspiráló.

“HARCOLJ MAGADÉRT!

Egy nagyon fontos témáról szeretnék írni, mondjuk inkább úgy, hogy saját tapasztalataim szeretném veletek megosztani, talán azért is, hogy erőt tudjak adni azoknak az embereknek, akik álmai megvalósításában gondolkoznak. Mindenki egy dolgot keres az életében. Ez pedig a boldogság. Egyetlen egy szóban benne van az élet. És ez az egy szó minden egyes embernek mást jelent, van akinek családot, van akinek pénzt, van akinek karriert, van akinek egészséget, van aki nem meri elhinni, hogy neki jár. A boldogság egy lehetőség! CSAKIS te tudod megteremteni a saját életedben!

Én mindig mástól vártam a boldogságot. Akár a családomtól, akár a páromtól, akár a munkahelyemtől, akár a külső dolgoktól, hogy megdicsérnek. Pedig nem ettől függ, sokkal inkább attól, hogy mi van benned, mi van a fejedben/szívedben/lelkedben. Azért tettem utolsó helyre a lélek szót, mert ha ott minden rendben van, akkor jó úton vagy.

Egy dolog amit tisztázzunk az legelején, sosem szabad valami ellen harcolni, mindig valamiért kell harcolni!! De az első lépés fogadd el önmagad, szeresd önmagad, tiszteld önmagad ,tarts ki a döntéseid mellett, harcolj azért, amit el akarsz érni. Sajnos a világ nem azért jött létre, hogy mindenkinek ugyanannyi boldogságot adjon, és mindenki ugyanúgy éljen. De ez igy van jó, hiszen mindenkinek meg van rá a lehetősége, hogy elérje a boldogságot. Senkinek sem kínálja fel ezüst tálcán. Mi vagyunk azok, akiknek létre kell hozni a saját világunkat. Számomra a boldogság, azt jelenti, hogy ki vagyok békülve magammal. Ehhez nagyon sok mindent kell tennünk.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Mit kell tennünk nekünk NÕKNEK?

Kezdjük az alapoknál, nyílván a nõknek a legfõbb feladata a gyereknevelés és a család összetartás. Ez az alap koncepció. De emellett muszáj megmaradnunk nõknek. A tökéletes nõ: “Jó feleség, jó anya, és jó nõ!” Ezt nagyon nehéz összehozni, de erre vágyunk, nem csak mi, hanem a férfiak is, hogy ilyen nõt találjanak maguknak. Én mégis a legfontosabbnak azt vallom, hogy adjunk magunkra mindig. Nem számít most, hogy honnan indulsz, hogy milyen évek mentek el elõtted vagy inkább mögötted.
A magabiztossághoz szüksége van arra, ha tükörbe nézel azt mondhasd, hogy tetszem magamnak. Minden nap adj idõt arra, hogy kitudd hozni magadból a legjobbat, ezáltal sugározni fogod mások felé is ezt. Ebben pedig órási szerepet játszik az életmód! Sokan mondják azt, hogy nekem erre nincs idõm! Több gyereket nevelek! Sokat dolgozok!

Hidd el, ha picit is változtatsz azon, hogy FITT élemódot folytass, meg fog változni az életed. Ebben biztos vagyok!

A mindennapi életed során, a munkahelyen, az utcán közlekedve, a fitt nõ “kitûnik” a többi nõ közül. Ez elsõsorban nem az öltözékén látszik, hanem a testtartásán, a járásán, a mozdulatain, a kedélyén. “Süt róla” a harmónia, a kiegyensúlyozottság. Fitt nõnek lenni jó! Ez azonban nem veleszületett adottság! Ezért tudatosan kell dolgozni nap mint nap.

Mi szükséges ehhez?

A legfontosabb a rendszeres testmozgás, ez lehet napi 1 óra is, emellé párosul a helyes, egészséges étrend. Ez a kettõ alkotja a testi-leki harmóniát. Ápoltság, nyugodt életvitel. Adj idõt a pihenésnek, így ki fog alakulni a a helyes “énképed”. Ezáltal elkezded érezni a pozitív hatásokat az életedben. Biztos kevesebb betegséged lesz, nagyobb energiád, türelmed lesz másokhoz. Több dolgot fogsz élvezni az életedben, az otthoni, munkahelyi stresszhelyzeteket könnyebben fogod kezelni. Kevesebbszer tör rád depresszió, konkrét ok nélküli aggodalmaskodás. Vonzóbb karcsúbb leszel. Öregedési folyamatok lelassulnak. Nyugodtabban fogsz éjszaka elaludni. Fokozotabb lesz a koncentrációképességed. Nagyobb kitartásod lesz az élet minden területén. És ami a legfontosabb a FITT ÉLETBEN: Nagyobb lesz az önbecsülésed, önbizalmad!!

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Ebből is látszik, hogy mennyire összefügg egymással a táplálkozás, a sport és a szépségápolás. Mindegyikre szükségünk van, ha a tökéletes eredményt akarjuk elérni.
Ez az élet mégis csak rólad szól. Ne hagyd, hogy a külsõ hangok erõsebbek legyek a TE belsõ hangodnál. Kevés dolgot tudsz pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: A HOZZÁÁLLÁSOD! ” Én határozom meg, hogyan érzem magam”! ”

Ő az írás szerzője, nézd meg az oldalát:
https://www.facebook.com/Fitina19/?pnref=story

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft