Hatékony párkeresés a szakítás után

Munkám során gyakran találkozom olyan Hölgyekkel, akik arról számolnak be, hogy kapcsolataik sorozatszerűen mind kudarcba fulladnak. Ennek számos oka lehet, melyeket ebben a cikkben ki is fejtek. Ha Önnek is hasonló problémája van, esetleg szakítás után van, és szeretné ezúttal már a párkeresés legelején elkerülni azt, hogy ugyanígy járjon, olvassa végig a cikket, értse meg az okokat, hogy megállíthassa a szerencsétlen sorozatot.

Bizalom hiánya

Ha valaki már sokat csalódott az életében, sajnos kialakulhatnak bizonyos bizalmi problémái, amikor gondot okoz a párjában feltétlenül megbíznia. Ebből fakadóan a mindennapi élet részévé válhat a folyamatos számonkérés és féltékenység, akár alaptalanul is. Egy ilyen kapcsolatnak sajnos nincs hosszú távon jövője, hiszen a jó kapcsolatok a bizalomra alapszanak. Sok esetben az ilyen viselkedés mögött egy önbizalomhiány áll, amely a régi csalódások megmaradt következménye.

Hatékony párkeresés a szakítás után

Céltalan keresés

Sokszor találkozom azzal a problémával is, hogy valakinek azért nem működik egyik kapcsolata sem, mert eleve rossz férfit választ. Ha nem ismeri a saját céljait, ha nem tudja megfogalmazni, hogy mire vágyik, akkor lehetetlen olyan férfit választania, aki valóban megfelelő az Ön számára, és kapcsolatai sorra elveszítik az értelmüket, hiszen párjával mást és mást keresnek az életben. Ha csak egy bizonyos típusú férfit hajszol, és nem tudatosan keresi a párját, aki Önhöz illik, akkor nem lesznek sikeresek a kapcsolatai.

Elnéző magatartás

Rengetegszer lehet hallani azt, hogy egy nő úgymond mentegetőzik a saját párja miatt: “Minden férfi ilyen.”, “Régen nem ilyen volt.”, “A lelke mélyén szeret”, “Majd jobb lesz.” stb. Ezeket és ehhez hasonló mondatokat szívesen használnak a nők önmaguk meggyőzésére is, hogy miért maradjanak benne egy számukra káros kapcsolatban, ami nem teszi őket boldoggá. Ez egy nagyon rossz hozzáállás. Sajnos ha a jelenben nem boldog egy kapcsolatban, ha nem elégedett a párja viselkedésével, akkor nem érdemes lebeszélnie magát a változásról, és csendben szenvednie.

Hatékony párkeresés a szakítás után

 

Ne féljen segítséget kérni, ha úgy érzi, hogy a fenti állítások igazak Önre, és szeretne változtatni ezen a helyzeten. Nyugodtan írhat nekem a weboldalon található elérhetőségek egyikén, vagy akár Facebook oldalamon.

Figyelmébe ajánlom az “Új élet szakítás után” című könyvemet! Ez a könyv segít túllépni a szakítás utáni önértékelési problémákon, és kétségekkel teli szakaszon. A szakításról, és az azt követő válságról szól. Lépésről-lépésre átvezeti Önt a csalódáson, és veszteségérzésen, egy új élet felé terelve. A könyv nem csupán azoknak szól, akik túl vannak egy szakításon, hanem azoknak is, akik bizonytalanok, hogy meglépjék-e a szakítást, illetve azoknak, akik elbizonytalanodtak, hogy jól tették-e, hogy szakítottak.

Ha elolvassa a könyvet és elvégzi a benne található gyakorlatokat, válaszokat kap arra, hogy mennyire illett Önhöz előző partnere, hogyan teheti túl magát a szakítás utáni cikluson, és arra is, hogy milyen is valójában az Ön számára ideális férfi.

A képre kattintva megtudhat többet az “Új élet szakítás után” című könyvről, és meg is rendelheti azt.

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft