Házasságban magányosan megcsalatva

Amikor egy házasságról kiderül, hogy szinte semmi sem igaz belőle, az a padlóra tudja küldeni az embert. Hogy fel tudjon állni, néha támogatásra van szüksége. Egy hölgy olvasóm keresett meg a saját történetével, ahol a  házasságról, magányról és megcsalásról írt nekem.

“36 éves nő vagyok, férjezett, egy gyermek anyja. Sajnos 14-év házasság után fogtam föl, hogy a férjem nem szeret, legalábbis úgy, ahogy kéne. Ezek az ő szavai. Az már csak hab a tortán, hogy megcsal, de azt mondja csak régebben. Senkim sincs, pénzem sem, sem segitségem, hogy elmenjek vagy elváljak, de nem is akarok, mert ezek ellenére szeretem. De úgy erzem, ő nem, és csak azért van velem, mert más nincs. Mert akit ő akart, az őt nem akarta. Már túlzásba viszem a féltékenységet is, de hogy lehet ezen túllépni hogy mindent érte tettem és most ezt kaptam???????????”

Nagyon köszönöm, hogy bizalmával megtisztelt és leírta nekem jelenlegi helyzetét és érzelmi állapotát!

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Valóban nehéz élethelyzetben van. Viszont a tapasztalatom az, hogy sajnos elég sok sorstársa van hasonló szituációban, bár ez önnek nem jelent megnyugvást. Ne is jelentsen, hisz egyedül ön lesz az, aki ebből egy jobb állapotot tud létrehozni. Tudom, sokkal jobb lenne, ha valami egyszerű, gyors és biztosan működő ötlettel segíthetném, a válaszom nem tartalmaz ennyire könnyű megoldást. Először is azzal kellene szembe néznie, hogy mi volt az, ami önt ebbe a helyzetbe juttatta. Nem az a kérdés, hogy mit tett, vagy nem tett a férje, hanem az, hogy mit tett, vagy nem tett meg ön, amit kellett volna, ami miatt ebbe a szituációba találja magát.

Biztos vagyok benne, hogy házasságuk előtt, illetve a kapcsolatuk elején viszonyuk sokkal jobb volt. De valamikor elkezdődött egy olyan szakasz a párkapcsolatukban, mikor kölcsönösen olyan dolgokat tettek, melyek nem a kapcsolatuk érdekeit szolgálták. Tapasztalatom az, hogy minden kapcsolatban és házasságban vannak ilyen történések. Persze minden egyes házasságról nehéz lenne általánosságban beszélni. Ide tartoznak azok a dolgok is, mikor úgy érzi nem kellene megcsinálnia valamit, mert nem szeretné, ha a párja tudomást szeretne róla. Ezek a tettek, vagy mulasztások vezetnek elsősorban egy párkapcsolat megromlásához. Ha képes lenne, arra, hogy ezeket végig gondolja, magában helyre tegye és jóvá is tegye, az egy nagyon komoly előrelépés, megszabadulás lenne saját rossz érzései egy tetemes részétől! Foglalkozzon ezzel, ne azért hogy magát hibáztassa!!! Mindenkinek vannak olyan tudatalatti késztetései, aminek olykor nem tud ellánállni. Ez rendben van, csak mikor észre veszi, hogy olyan dolgot tett, amit megbán, képesnek kell lennie kijavítania és jóvá tennie, a lelki békéjének érdekében.

Javaslom, hogy egy ilyen irányú megnyugvással kezdje. Ha fejlődésre vágyna olvassa el a könyvemet!

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft