Hogy engedje el végleg azt, aki csalódást okozott Önnek

Sok hölgy fordul hozzám hasonló problémával. Nem tudják elengedni a férfit, de nem is tudnak megbízni benne. Ez a helyzet, a csalódás, a folyamatos őrlődés a remény és a kételyek között, bizony nagyon megkeserítheti a hétköznapjait. Ilyenkor merül fel a nagy kérdés, “Adjak-e neki még egy esélyt?” Cikkünkben választ adunk a hasonló helyzetekben felmerülő kérdésekre, és rámutatunk a megoldásra is.

Megváltozhat-e egy ember?

Azok a férfiak, akikkel ilyen bizalmi problémák alakulhatnak ki talán megváltozhatnak, de ha nem foglalkozik a szellemi, lelki, erkölcsi, érzelmi fejlődésével, ha nem akar változni, akkor biztosan nem fog. Senki sem szereti ezt hallani, de sajnos számolnia kell ezzel a lehetőséggel, és igenis reálisan kell néznie a helyzetet, hiszen a saját boldogsága a tét!

Megnyugszik-e egy férfi?

Az ilyen típusú problémákkal, hiányosságokkal küzdő férfiak nem nyugszanak meg, hanem belefáradnak a helyzetükbe, kudarcot vallanak, hogy már a hódítás sem megy, és akkor találnak maguknak más pótcselekvést, mint pl. az alkoholizmus.

Hiába tudják a lelkük mélyén a fenti válaszokat, nagyon sok esetben mégis kételyei vannak az engem megkereső hölgyeknek, nehezen megy az elengedés folyamata, nem tudják vagy nem merik kívülről szemlélni a saját helyzetüket, bizonytalanok, hogy hogyan fognak érvényesülni a férfi nélkül. Az, hogy nem tud továbblépni csak a tünete a problémának, de nem ez a forrása.

Hogy engedje el végleg azt, aki csalódást okozott Önnek

Az oka – hogy nem tud kilépni ebből a helyzetből – az önbizalom, önértékelés hiányában keresendő!

Ha nem egy ilyen párra, nem ilyen életre vágyik, ahhoz, hogy boldog lehessen lépnie kell! A sorrenddel van a gond, nem az ideális férfi megtalálása az első lépés. Először Önnek kell, saját magára büszkének lennie, így vonzhatja be az ideális férfit is. A csalódás és a magány nem opció!

Mindig legyen az első helyen a saját életében!

Dolgoznia kell a fejlődésen, hogy megtalálhassa a szorongásoktól, félelmektől mentes önmagát. Ez egy hosszú folyamat, és nem is mondom, hogy könnyű, de mindenképpen megéri, hiszen elképesztő változásokat hozhat az életébe.

Hiszek abban, hogy minden ember önbizalma visszaadható, és ezáltal életminősége javítható. Ehhez a fejlődéshez ajánlom könyvemet, ami már rengeteg hölgynek segített, akik megkerestek engem.

Az Új élet szakítás után című könyv elolvasása után Ön is megértheti a párkapcsolatok dinamikáját, saját érzéseit, és sokkal tudatosabb, sikeresebb lehet a párkeresésben és az önbizalom fejlesztésében. Visszatérhet életébe a vidámság, magabiztosság, elkezdheti kialakítani az ÚJ életét azok szerint, amiket a könyvben tanult, így egy hosszú távon fenntartható, boldog életet alakíthat ki. A könyv egy útmutató lehet egy új élethez!

A könyvben található gyakorlatok segítenek, hogy megértse milyen a valóban Önhöz illő társ. Lépésről-lépésre végigvezeti Önt a folyamaton, aminek a végére érve egy tiszta képet kap saját érzelmeiről, vágyairól és céljairól.

Ha Ön is kedvet kapott, és szeretne segítséget kapni a fejlődésben, akkor csak annyit kell tennie, hogy a képre kattintva megrendeli a könyvet!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Ne féljen segítséget kérni új életéhez! Nyugodtan írhat nekem a weboldalon található elérhetőségek egyikén, vagy akár Facebook oldalamon.

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

További cikkekért KATTINTSON IDE!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft