Munkám során sok nővel beszélgetek, és azt tapasztalom, hogy nagyon sokan vannak bizonytalan helyzetben a párkapcsolatukat illetően. Nem elégedettek az aktuális párjuk viselkedésével, kommunikációs problémákról számolnak be, szakításon gondolkoznak, vagy esetleg már szakítás után vannak. Sokat foglalkoztam a témával, és azt vettem észre, hogy a nők inkább érzelmi alapon hozzák meg a területen a döntéseiket. Ön elgondolkodott már rajta, hogy mennyire tudatos a párkeresésben?

 

Hogyan tovább a szakítás után?

 

A szakítás utáni új élete, akkor lehet végre valóban ideális, ha célratörőbb a párkeresésben. Ehhez pedig az első lépés saját önbizalmának növelése, az önértékelés helyreállítása. Ha egészséges az énképe, akkor sokkal eredményesebb lehet, hiszen könnyebben látja az Ön számára valóban ideális partnert, azt, hogy milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzen, hogy mit is keres pontosan egy férfiban.

 

Sokat foglalkoztam a szakítás utáni lelki állapottal az engem megkereső Hölgyek kapcsán, és azt láttam, hogy pont ebben a lényeges időszakban jellemző a nőkre az önértékelés romlása, a sebezhető, bizonytalan érzelmi állapot. Pedig éppen ekkor lenne szükség az önbizalom megerősítésére.

Ezért írtam meg az “Új élet szakítás után” című könyvemet, ami a témával foglalkozik. A könyv segít túllépni a szakítás utáni önértékelési problémákon, és kétségekkel teli szakaszon. A szakításról, és az azt követő válságról szól. Lépésről-lépésre átvezeti Önt a csalódáson, és veszteségérzésen, egy új élet felé terelve. A könyv nem csupán azoknak szól, akik túl vannak egy szakításon, hanem azoknak is, akik bizonytalanok, hogy meglépjék-e a szakítást, illetve azoknak, akik elbizonytalanodtak, hogy jól tették-e, hogy szakítottak.

 

Ha elolvassa a könyvet és elvégzi a benne található gyakorlatokat, válaszokat kap arra, hogy mennyire illett Önhöz előző partnere, hogyan teheti túl magát a szakítás utáni cikluson, és arra is, hogy milyen is valójában az Ön számára ideális férfi.

 

A képre kattintva megtudhat többet az “Új élet szakítás után” című könyvről, és meg is rendelheti azt.