A legtöbb hölgy úgy gondolja, hogy a szerelemben nincs helye a racionalitásnak. Meggyőződésük, hogy a megérzéseikre, benyomásaikra kell hallgatniuk, így aszerint cselekszenek, amit a szívük diktál, így próbálják megtalálni álmaik férfiját. Ez oda vezethet, hogy nem figyelnek a férfi tényleges cselekedeteire, nem ellenőrzik, hogy az elhangzott szavak megfelelnek-e a valóságnak, tulajdonképpen idealizálják a szerelmüket.

Jól tudjuk, hogy az ismerkedés korai fázisában mindannyian a pozitív oldalunkat mutatjuk, jó benyomást szeretnénk kelteni. Ez megtévesztő lehet, hiszen a normál mindennapokban egészen más személlyel találkozhatunk majd, mint akit a kezdetekben megismertünk. Ez azonban nem feltétlenül képmutatás, hiszen a szerelmi viszony kezdetén egyszerűen olyan lelkiállapotba kerülünk, ami a lehető legjobbat hozza ki belőlünk. Sajnos ez az állapot azonban nem tartható fent örökké, így lassan megismerjük egymás valódi arcát.

A párunk alapvető tulajdonságai, cselekedetei sokszor nem felelnek meg a mi elvárásainknak. Erre legtöbbször csak olyankor ébredünk rá, amikor a kapcsolati problémák már fájdalmat okoznak számunkra. Olykor a felek nagy nehézségek és kompromisszumok árán elérik a párkapcsolati boldogságot, de a legtöbb esetben szakítás lesz a vége. A sok csalódás és negatív érzelem, könnyen önvádhoz, önleértékeléshez, végül a boldogságról való lemondáshoz és a teljes reményvesztettséghez vezet. Ez azonban elkerülhető, ha már a kezdetekben tudatosak vagyunk, jól megfontoljuk, hogy milyen partnert válasszunk.

Egy nőnek az alap nehézsége a párkapcsolatban legtöbbször abból fakad, hogy pontosan nem tudja, milyen tulajdonságokkal, képességekkel, adottságokkal és jellemvonásokkal rendelkező férfira van szüksége, az általa vágyott élethez.

Az ideális férfi megtalálásához, először meg kell határozni azokat a jellemvonásokat, amelyekkel mindenképp rendelkeznie kell. 

Ezeket jól át kell gondolni, hiszen ha tudatosan ismerkedünk, és első pillanattól racionálisan nézzük a férfit, biztos nem nyúlhatunk mellé, később nem jönnek majd a váratlan, elszomorító meglepetések. A tökéletes társ csak úgy található meg, ha tudjuk, hogy számunkra mi az, ami fontos.

A szempontok kigondolása nem egyszerű, azonban ebben tudok segíteni Önnek! Új élet szakítás után című könyvemben részletes kérdéssort dolgoztam ki annak érdekében, hogy minden területet átgondolva, sikerüljön megtalálnia élete párját.

Ne essen át több csalódáson, olvassa el könyvemet, töltse ki „Az ideális párod jellemzőinek és tulajdonságainak részletes kidolgozása” című tesztemet és végre olyan párt válasszon, aki tökéletes társ lesz az Ön számára, aki valóban megtestesíti álmai férfiját!

Tudjon meg több információt a könyvemről, a képre kattintva.

Ha bármilyen kérdése, meglátása van, nyugodtan írjon nekem, minden visszajelzést szívesen veszek!

Jó olvasást!

 

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft