Ha megismer valakit, aki képes elfeledtetni Önnel a múlt gyötrelmeit, ő lesz a jövője! 

A kijelentés bár jól hangzik, nem minden esetben helytálló! Az igazságtartalma attól függ, hogy valaki szakítás előtt vagy után keres magának új párt. Ahogy látom, ez sokaknál gyakran kérdéses. Talán túl gyakran is, ugyanis azt vettem észre, hogy elterjedt a szakítás előtti új pártalálás.

Egy nagyon kedves barátom megtisztelt bizalmával, és elfogadta tanácsaimat házassági, életvezetési problémáinak megoldásában. Ez a „feladat” ihlette ezt a cikket.

Úgy látom, hogy sokan akkor hagynak ott egy kapcsolatot, ha már van egy másik társ, akivel biztonságosnak tartják a jövőt. Ez egy természetesnek tűnő késztetés, hiszen a legtöbb ember nem szeretne pár nélkül maradni, szükségük van arra, hogy legyen mellettük valaki, akire számíthatnak. Emiatt egyesek sokáig nem rúgják föl az élhetetlen viszonyukat, de közben nyitottak egy újra. Nem állnak a saját lábukra, nem tudnak, nem szeretnének vagy nem képesek rá, anyagi, esetleg érzelmi okoknál fogva.

Egyszerűen azt gondolják nem képesek egyedül boldogulni. Szükségük van támogatásra, segítségre a mindennapokban és a döntéseikben.

Ezáltal viszik tovább ugyanazt a hibát a jelenlegi kapcsolatukból, a következő kapcsolatukba, majd az azutániba… Az önállótlanságot!

Indítson minden kapcsolatot tiszta lappal!

A kapcsolatokat tisztességesen kell elindítani, így kell működtetni, és ha kell lezárni. Minden olyan lépés, ami nem e szabály szerinti, csak tovább rontja az önértékelést és a jövőbeli lehetőséget a boldogságra! Indítson mindig tiszta lappal!

Először váljon önállóvá, növelje meg az önbecsülését, ugyanis tiszta lappal nagyobb esélye van a vágyott minőségű párkapcsolat elérésére!

Mindez nagy bátorságot és önbizalmat igényel, azonban ennek kiépítésében én sokat tudok segíteni Önnek, hiszen könyveimet ezzel a célkitűzéssel írtam meg. Gondolataimmal útmutatást szeretnék adni a hölgyeknek, egy kiegyensúlyozottabb párkapcsolat kialakításához.

Kattintson az alábbi képekre és tudjon meg több információt a könyveimről.

A női önbizalom titkos tükreÚj élet szakítás után

 

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, illetve örülök minden visszajelzésnek is!

Jó olvasást!

 

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

 

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft