Azt tapasztalom, hogy a hozzám forduló hölgyek nem elégedettek az életükkel, bizonytalanok, és nem tudják merre keressék a boldoggá válásuk útját. A hölgyekkel folytatott több száz beszélgetés után nyilvánvalóvá vált számomra, hogy az önbizalomhiány az egyik legfőbb oka annak, hogy nincs elképzelésük arról, hogy mit is szeretnének elérni az életükben. Nem nehéz ezt belátni, de mondok egy példát: Ha valaki elkezd főzni és elképzelése sincs, hogy mit is szeretne enni és, hogy ahhoz milyen hozzávalók szükségesek, abból maximum szerencsével lesz egy ízletes étel. De ki akarná a szerencsére bízni az egész életét?

Az indulás hozzávalói

Sokszor találkoztam már azzal a kétségbeesett kijelentéssel, hogy minden próbálkozás hiábavaló, hiszen mindez csak elmélet. Pedig ez nem igaz. Lehet valaki elkeseredett és lebecsülheti saját képességeit, az viszont tagadhatatlan, amikor más igenis összeszedi magát, feláll a legmélyebb gödör mélyéről is és változtat. Nem hibáztatja tovább a körülményeket, nem keresi a kifogásokat egyszerűen holnaptól máshogy áll az életéhez. Ha úgy gondolja, hogy mindez csak elmélet, ami „mindig csak másoknak működik” olvasson tovább, mert egy pofonegyszerű receptet kap ma az induláshoz!

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Kis lépésekkel a cél felé

Vannak olyanok, akik képesek arra, hogy fenekestül felforgassák az életüket, akár egyik napról a másikra. Csak hátráltatja őket a lehetőségek mérlegelése és ezért inkább lendületből nekivágnak az ismeretlennek. Sokan pedig a fokozatosság hívei, megfontolt apró lépéseiket is jól átgondolják nehogy (megint?) hiba csússzon a számításaikba. Ha Ön még mindig csak gondolkodik azon, hogy valamit tenni kéne, nagy valószínűséggel a második csoportba tartozik. Nem kell azonban kétségbe esni, hiszen minden cél felé apró lépések vezetnek, csak van, aki képes és lesprinteli a távot és vannak a hosszú táv fútok. Jó hír, hogy nem kell mindig mindent drasztikusan és egyszerre megváltoztatni. Számba kell venni azonban mindent, ami javításra szorul.
Ezért Női önbizalomezdőjeként most azt tanácsolom Önnek, írjon edzéstervet!

Vegye sorba életének alábbi, legfontosabb területeit:

  • teste állapota,
  • fizikai megjelenése
  • anyagi helyzet
  • karrier, hivatás,
  • párkapcsolat
  • család, gyermek
  • barátok
  • szabadidő

Van olyan ezek közül amivel jelenleg tökéletesen elégedett? Remek, akkor ezt már ki is húzhatja az „edzéstervből”.  Koncentráljon azokra a területekre, amik miatt úgy érzi nem teljes az élete. Mindegyik mellett sorolja fel azokat a tényezőket, amik, ha megvalósulnának az elégedettséggel töltenék el. Problémák és azok lehetséges megoldásaik is kerüljenek a listába. Ezeket a területeket aztán hozzárendelhetjük a napjainkhoz, pl. hétfőn a fizikai megjelenés, kedden az anyagi helyzet stb. kapjon kiemelt figyelmet. Ezeken a napokon koncentráljon az aznapihoz tartozó terület egy akármilyen apró problémájának megoldására. Pl ha nem elégedett a karrierjével és hátráltatja valamilyen tudás hiánya, olvasson aznap este szakcikkeket. Így fog beindulni a folyamat lépésről-lépésre, napról napra. Még hinnie sem kell benne, csak rászánni az időt, elkezdeni és csinálni.

Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelés

De hogyan függ össze mindez az önbizalommal?

Előfordul, hogy már az apró lépések megtételére is képtelen valaki. Az önbizalom a hit abban, hogy képesek vagyunk a saját életünket, sorsunkat irányítani. Ha ez a biztonság érzet hiányzik az életünkből, bizony az apró lépések előtt is megremeg a lábunk. Ezért mondom azt, hogy az önbizalom mindennek az alapja, ha nincs vagy kevés, akkor hátránnyal indulunk az életben, hiszen a legnagyobb drukkerünk (mi magunk) nem jön ki a pálya szélére, biztatás nélkül pedig nagyon nehéz győzni.

Kezdje el még ma saját önbizalomnövelő edzéstervét megírni a fenti módszerrel, és ha úgy érzi nagyobb támogatásra van szüksége rendelje meg könyvemet A női önbizalom titkos tükre címmel és olvasson még több módszert önbecsülése helyreállításához!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft