Sok Hölgy számol be arról, hogy nehezen megy nekik az elengedés folyamata. Hiába nem érzik jól magukat a kapcsolatban, és hiába okoz nekik sokszor csalódást a párjuk, nem képesek elhatározni magukat, és kilépni a kapcsolatból. De az is előfordulhat, hogy maga a szakítás már megtörtént, de nem tudják jól döntöttek-e, kitartsanak-e a döntés mellett. A nehéz elengedés, a kapcsolat iránti görcsös ragaszkodás nem az adott párkapcsolattól, vagy férfitól függ. Az oka, hogy nem tud kilépni egy káros kapcsolatból és végleg szakítani, az önbizalom, önértékelés hiánya! Egy önbizalom teszt kitöltésével Ön is megtudhatja, milyen szinten van az önbecsülése.

 

A szakítás sosem könnyű, ha valakinek nincs egészséges önértékelése, akkor úgy érezheti, hogy kényelmesebb és könnyebb benne maradni egy kapcsolatban, még akkor is, ha az nem a megfelelő, nem egy Önt támogató és az Ön igényeihez illeszkedő férfival való kapcsolat.

tesztelje önbizalmát

 

Ha többször észrevette már, hogy elhúzta a szakítást, vagy inkább visszatért a korábbi párjához, akkor érdemes megcsinálnia egy önbizalom tesztet, és elgondolkodnia az önbizalmának megerősítésén. Edzenie kell magát, hogy képes legyen meghozni egy ilyen döntést. Ha nem boldog a kapcsolatban, nem szabad benne maradnia.

 

Gyakran beszélnek kapcsolatfüggőségről, de a fent taglalt jelenség általában ennél sokkal egyszerűbb okokra vezethető vissza, ebből kifolyólag szerencsére orvoslása is könnyebb. Az önbizalom megerősítésével elkerülhető.

 

Ha nem tudja, hogyan is áll önbizalom dolgában, töltse ki az alábbi önbizalom tesztet, és az eredmény majd magáért beszél.

 

önbizalom teszt kitöltése

Amennyiben a kitöltést követően szeretne további fejlesztő gondolatokat olvasni és gyakorlatokat csinálni, ajánlom figyelmébe a Női önbizalom titkos tükre című könyvet, amely már sok Hölgynek segített elérni az önértékelés javításával kapcsolatos céljait.