A kérdés nem az, hogy kell-e, hanem hogy hogyan érdemes…

Igen, egy nőnek igenis meg kell, hogy legyenek az elvárásai. Milyen elvárásai? Elsősorban tudnia kell, hogy hogyan szeretne élni. Ha ezt sikerül meghatároznia, kell, hogy legyen a fejében egy pontos elképzelésnek, hogy ehhez az élethez milyen társ lenne az ideális számára, majd mindenképp tesztelni is kell a férfit.

A pontos férfiképnek többek között tartalmaznia kell, hogy milyen a külseje, a viselkedése, az iskolázottsága, a szexuális viselkedése, a nővel való magatartása, anyagi helyzete, munkája, gyerekekhez való viszonya. Ennek a leírt vágynak természetesen REÁLISNAK kell lennie, hiszen ha a nő saját magához nem olyan férfit keres, akinek a hölgy tetszhet, abból csak érzelmi káosz lesz, ami jelentős csalódással, szomorúsággal, illetve önbizalom csökkenéssel jár.

A „tesztelés” az udvarlás időszakában annak megfigyelése, hogy a férfi mennyiben hasonlít az elképzeltekhez.

Igen, az udvarlás fázisát írtam! Udvarlásnak tekinthetjük a megismerkedésnek azt az időszakát, ami az intim együttlétig tart. Eredetileg ez régen a házasságkötésig tartott, de mára ez megváltozott. Fontos, hogy az udvarlás során megismerje a nő a férfit, meg tudja állapítani, hogy vele elérhető-e a vágyott élet.

Az ideális férfi meghatározása nem egyszerű feladat, hiszen rendkívül sok olyan tényező van, amit figyelembe kell venni, ha precízen szeretné körülírni. A szükséges szempontok kigondolásával nem kell foglalkoznia, erre én már kifejlesztettem az Új élet szakítás után című könyvemben található „Az ideális párod jellemzőinek és tulajdonságainak részletes kidolgozása” című tesztet. A teszt által minden területet átgondolva sikerülhet meghatároznia, hogy milyen társra van szüksége.

Természetesen rövid idő alatt nem derül ki, hogy megfelel-e az adott személy minden kritériumnak, ezért kell a teljes udvarlási fázisban nagy odafigyeléssel, sok kérdéssel, és a cselekedeteinek vizsgálatával kideríteni, tesztelni a férfit, hogy rendelkezik-e azokkal a tulajdonságokkal, amelyek fontosak az Ön számára.

Az ideális férfi leírása és a tesztelési folyamat nélkül csak céltalanul keresgél tovább, ami nagy valószínűséggel oda vezet, mint az előző kapcsolata…

Végre éljen olyan életet, amit megérdemel, találja meg az Önhöz illő társat, aki igazán boldoggá teszi. A könyvem és a benne található írásos feladatok ebben tudnak segíteni Önnek.

Tudjon meg több információt a könyvemről, a képre kattintva.

Ha bármilyen kérdése, meglátása van, nyugodtan írjon nekem, minden visszajelzést szívesen veszek!

Jó olvasást!

 

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

 

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft