Mindenki keresi a választ arra, hogy mi a kiegyensúlyozott szerelmi viszony titka. A magabiztosság fontosságát több ízben is kiemeltem már, de kérdéses, hogy a lelkileg erős férfi és nő együtt hogyan képes működni.

Mitől magabiztos a magabiztos nő?

Elsősorban természetesen akkor tud magabiztos lenni, ha minden klappol. Mind körülötte, mind benne. Nem feltétlenül a tökéletességre kell most gondolni, hanem inkább az egyensúlyra, amit igenis képes minden nő megteremteni. 

Milyen típusú férfi mellett magabiztos egy nő?  

A válasz egyszerű is, meg nem is. Természetesen a legkönnyebb azt mondani erre, hogy a magabiztos férfi mellett magabiztos a nő is. De felmerülhet bennünk a kérdés, nem oltják-e ki egymást ezek a hasonló erők? Minthogy két dudás sem fér meg egy csárdában, úgy két határozott ember vajon nem oltja ki a másik önbizalmát?

A női önbizalom titkos tükre

Biztonság vagy izgalom

A biztonság nemcsak az anyagi biztonságot jelenti, hanem az érzelmi komfortot is, amikor nincsenek macska-egér harcok a kapcsolatban, amikor pontosan tudja, hogyha másnap felébred, ő akkor is ott lesz Ön mellett. De vajon a nők többsége, milyen típusú férfi mellett érzi magát  összeszedettnek?

Izgalmas megfigyelés volt számunkra, hogy az általunk megkérdezett nők 60 %-ka sokkal inkább erősnek érzi magát egy olyan férfi mellett, aki biztonságot tud nyújtani számára. Míg az izgalmas pasiknál kevésbé, vagy kevesebben tapasztalják ezt.

Ön saját magát melyik táborba tenné? Fontosabb Önnek is az állandósággal járó biztonság, mint a spontán, váratlan kalandok a párjával? Vagy éppen fordítva? Érdekes rajta eltöprengeni, az biztos, hiszen ez befolyásolja, hogy kit választ maga mellé társnak.

Azt azonban érdemes leszögezni, hogy az egészséges magabiztosság mindkét esetben rendkívül fontos!

Meggyőződésem szerint a  magabiztos emberek, egy határozott férfi és egy határozott nő nem kell, hogy ellentétes erőként nyilvánuljanak meg, hanem inkább éppen ez a titka a biztos párkapcsolatnak. 

Tegye próbára saját önbizalmát!

Töltse ki A női önbizalom titkos tükre című könyv tesztjeit, amiből választ kaphat arra, hogy mennyire magabiztos Ön, és milyen típusú férfi mellett érzi saját magát annak.

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft