Zsuzsa részt vett A női önbizalom titkos tükre előadáson és úgy döntött, hogy szeretné ezt elvinni Győrbe, hogy az ott lakó hölgyek is könnyen megismerhessék Marozsák Szabolcsot, és módszerét, mellyel már sok nőnek segített önbecsülése, kitartás helyrehozásában. E cikkben olvashatják hogy jutott el idáig, mi motiválja ebben.

Bizonyára sokaknak feltűnt az utóbbi időben, hogy többször postoltam, és „megjelentem” itt-ott Marozsák Szabolcs – Női önbizalomedzővel.

Ragozhatnám oldalakon keresztül, hogy miért fontos nem csak a nőknek hanem mindenkinek, hogy kellő önbizalommal rendelkezzen, de ezt igazság szerint mindenki tudja, és bárki más is el tudná mondani helyettem, így kezdésnek inkább elmesélek nektek egy történetet.

Egyszer volt, hol nem volt….
Volt egy férfi az életemben akit valaha nagyon szerettem, és fontos volt nekem. Körülbelül a terhességem 4. hónapjában járhattam, amikor is közölte velem, hogy én „szellemileg képtelen vagyok arra, hogy jó anyja legyek egy gyereknek.” Első reakcióból egy nem túl finom és nőies, de annál közérthetőbb mondattal – amit most nem idéznék- rávágtam a telefont. Iszonyatosan megbántott. Megbántott, mert szerettem, megbántott, mert azt hittem ennél már jobban ismer engem, megbántott, mert úgy éreztem „meggyalázta” a múltunkat. Nagy valószínűséggel ő nem is volt tudatában annak, hogy milyen károkat okozhatott volna ezzel, nem csak bennem, hanem az életemben is, és ezzel együtt a gyerekem életében is. Megbántott mint ember, de az, hogy nőként és ami még ettől is fontosabb, anyaként!- ez a „véleménye” nem okozott törést bennem, az csak és kizárólag egy dolognak volt köszönhető, hogy nem hittem neki, mert tisztában vagyok az értékeimmel, DE ezzel együtt a hibáimmal is. A hiba opcióban azonban nem szerepelt, hogy “jóanyaként” én képtelen lennék funkcionálni, amit végül ő is belátott, és olyan 1,5 év elteltével bocsánatot kért.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Nem vagyok különleges ember, de némiképp más mint az „átlag”. A megszokottól eltérően én többet foglalkozom magammal abban az értelemben, hogy az életem különböző területein elemezzem a képességeimet, felismerjem a pozitív és negatív dolgaimat, a nem megfelelőkön próbáljak változtatni. Az átlagostól eltérően önmagamtól teszem mindezt, és nem azért mert valaki szekál érte. Mert tudom, hogy mindig van hova fejlődni, aminek soha nem szabadna, hogy vége legyen bárkinél. Ámbár az is igaz, hogy egyedül ez sokszor nehéz, és önmagunktól nem mindig találjuk a helyes megoldásokat.

marozsak-szabolcs-onbizalom-edzo-interju

Szabolccsal teljesen „véletlenül” ismerkedtem meg….

Nos, ez most nagyon rossz volt, mert a véletlenekben én alapvetően nem hiszek, de így most egyszerűbb mint mélyen vesézni magasröptű összefüggéseket. Ha megkaparom a felszínt, Ő egy olyan időszakban lépett be az életembe, amikor nem voltam éppen a legjobb passzban. Tudtam mit nem akarok, tudtam mit akarok, de a megoldást még nem láttam, és ez nem kicsit zavart. Nem igazán tudtam mit takar az, hogy valaki „önbizalomedző”, sejtésem volt, de nem tudtam volna megfogalmazni. Szkeptikusan álltam a tevékenységhez, és hozzá mint emberhez is, mert azt még inkább nem értettem, egy férfi, hogy a manóba akarja nők lelkét „megedzeni”? Az egészséges szkeptikusságomat nagy valószínűséggel ő is érezte az első pár beszélgetésünk alkalmával, de ez úgy hiszem nem zavarta, és engem sem, mert emellett viszont van egy – nem túlzás- baromi jó tulajdonságom, hogy végtelenül nyitott ember vagyok abban a tekintetben, hogy a tudatlan elutasítás helyett érdeklődöm, kérdezek, és próbálok minél több információt begyűjteni az engem érdeklő témákról mielőtt végső „ítéletet” mondok. Ahogy egyre többet beszélgettünk Szabolccsal kiderült, hogy egy nyelvet beszélünk, és sok dologban egyezik a gondolkodásunk. Emellett megértettem, hogy mi a küldetése, és ezzel együtt mi az Ő szerepe a nők életében. Ezt most egyszerűen megfogalmazom nektek, de a tartalma sokkal több mint elsőre lejön:

Saját magadon keresztül megmutatja neked azt, hogy ki vagy ( valójában ), részleteiben kimondatja veled, hogy mit akarsz elérni az életed különböző területein ( valójában ), és segít megtalálni azokat a konkrét lépéseket, amikkel ezt meg tudod valósítani, hogy olyan ember legyél, aki szeretnél, vagy mindig is szerettél volna lenni, egy olyan élettel ami megfelelő a számodra ( valójában).
Valójában? Igen. Nagyon fontos a valódiság, amikor az emberek nagy része hamis életet él, egy hamis személyiséggel.

Elolvastam Szabolcs könyvét, az akkori „kritikám” itt olvashatjátok:
https://onbizalomedzo.hu/olvasoi-kritika-konyvemrol/

Már akkor tudtam amit le is írtam, hogy ez egy nagyon „erős” anyag lett. Nos ennek az erőnek a hatását akkor éreztem igazán, amikor kidolgoztam a benne lévő gyakorlati feladatokat is. Én – aki mint fentebb leírtam, alapvetően többet foglalkozom a személyiségfejlődéssel mint az emberek nagy része- olyan meglepetéseket kaptam magamról, az életemről, amit előtte nem tudtam. Nem fogom most azt írni, hogy fú de könnyen ment, és pikkpakk kiráztam a kisujjamból, mert ez nem igaz. Néhány életterület kiértékelése igencsak nyögvenyelősre sikeredett, de megérte, hiszen nagyban hozzájárult ahhoz, hogy most már tisztán látok olyan terveket, célokat, vágyakat, aminek előzőleg csak a körvonalai voltak meg.

Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelés

Ezek után részt vettem az ehhez kapcsolódó előadáson is, mert meg kell érteni azt, hogy ezeket a dolgokat is folyamatosan tréningezni kell, mese nincs. Azok után, hogy elolvastam a könyvet, megcsináltam a gyakorlatokat, az ott hallottak meglepetést nem okoztak, hiszen én már pontosan tudtam mi az amit kapok, és lényegében nekem a megoldások már nagyrészt megvannak. Ebben a tekintetben nem volt meglepetés, más szempontból azonban igen. Nem tudom rajtam kívül volt e olyan hölgy aki már előzőleg végigvitte azokat amit én – könyv, gyakorlatok- , tippemre nem, de érdekes tapasztalat volt számomra, hogy bár mindenkinek vannak elképzelései „szavakról”, úgy mint az önbizalomról, önbecsülésről, boldogságról, mindenkinek van elképzelése arról, hogy ki ő, milyen ember, mit szeretne, de az összefüggéseket, az egymáshoz kapcsolódó, és ezáltal az életüket átszövő láncszemeket, csak kevesen tudják érdemben levezetni, és konkrétan megfogalmazni. Pedig ez elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki ki tudjon szállni abból az általa nem szeretett körforgalomból amiben már ki tudja mióta menetel.

Bár az előadás egy rendkívül kellemes, vicces, és interaktív vonalon mozgott, mégis biztos vagyok benne, hogy sokan napokig, hetekig fognak rágódni azokon amiket ott hallottak – mert bizony erősen elgondolkodtató volt-, de sajnos azt is tudom, hogy a többség ebbe el is fárad, és nem megy tovább a fejlődés útján, hiába kaptak a kezükbe konkrét eszközt, ami elősegíti őket abban, hogy változtassanak az életükön. De ehhez az első és legfontosabb „kellék” Ők maguk lennének. Hívhatunk egy önbizalomedzőt Szabolcsnak, Bélának, Tamásnak, lehet az akárki, lehet akármilyen zseni, adhat, mondhat bármit, az első lépést fejben mindenkinek magának kell megtenni. Nagyon strapás dolgozni magadon ez tény, de biztosra veheted, hogy az általad nem szeretett élethelyzetekkel, az általad nem szeretett önmagaddal együtt élni életed végéig, még strapásabb.

lelek-fitnesz-onbizalom-fejleszto-trening_1

És akkor menjünk vissza egy kicsit a bejegyzés elejéhez: nálam tömegével sokkal gyengébb emberek, nők vannak a világban. Ez nem misztika, ez tény. Nem mondom, hogy ez hátrány, de azt sem, hogy ez kiváltság másokkal szemben, egyszerűen én ilyen vagyok, pont. De így megérted már azt, hogy egy mondat, például a „szellemileg képtelen vagy arra, hogy jó anyja legyél egy gyereknek”, egy önbizalomhiányos emberben, aki nincs tisztában a saját értékeivel, aki nem tudja merre tart az életben, milyen sebeket tud ejteni? Mindig lesz olyan, aki bántani próbál és fog is akarva akaratlanul, és nem várhatod el sem a világtól, sem az emberektől, hogy kegyesek legyenek hozzád, de magadtól viszont elvárhatod azt, hogy olyan magas szintre juss, ahova ezek a negatív dolgok már nem érnek fel.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd, AKAROD, de egyedül nem megy:
számomra hasznosnak bizonyult Szabolcs módszere, gondoltam egyet, és megkérdeztem tőle, mi lenne ha Győrben is tartana egy előadást, mert úgy hiszem másokat is érdekelne, és sokaknak segítene. Természetesen vért izzadtam mire lenyűgöző lényem kérésének igent mondott.

De igent mondott, és mivel igent mondott, ezért….:

Szeretettel meghívunk téged, titeket: A női önbizalom titkos tükre előadásra!

Az előadás helyszíne: Győr, Famulus Hotel
Időpont: 2016. 05. 21. 10 – 12 óráig

Limitált létszámú / és tényleg, tekintve, hogy megvan mennyi embert tud befogadni a terem:).
A helyfoglalás részleteiről egy későbbi postban adok tájékoztatást, de aki előre jelezné a megjelenési szándékát, írhat nekem:

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft