Az MCult nevű city-magazin készített velem, mint Női Önbizalom Edzővel egy interjúsorozatot. Ennek a legújabb részét olvashatják most.

„Elkezdett formálódni bennem, hogy miről is lehetne tréningeket tartani,és az önbizalom kérdése vetődött fel. Sok nővel találkoztam, és látom rajtuk, hogy van bennük egyfajta feszengés és szorongás, amelyet szerencsémre mindig érzek.”

Gondoltad volna, hogy 2015-ben itt fogsz tartani?

Pályakezdőként határőrtisztnek mentem, Moszkvában tanultam két évig, aztán hazajöttem, mert rendszerváltás miatt elölről kellett kezdenem a főiskolát. Nem gondoltam, hogy valaha női önbizalomedző leszek.

Honnan meríted az inspirációt a munkához?

Leginkább magamból, ugyanis ha találkozom valakivel, akivel elkezdünk beszélgetni, akkor a hozzáállásáról, megnyilatkozásairól sok minden eszembe jut magammal kapcsolatban. Ezeket a felismeréseket szoktam inspirációként használni, vagy kimondani másoknak.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Számodra ez munka vagy inkább küldetés?

Az önbizalom leginkább küldetés. Azt gondolom egy-két év múlva ez lesz az, amivel foglalkozni fogok. Úgy látom, valóban van erre igény, mert az emberek nem nagyon értik, hogy mi történik körülöttük, ki mit miért csinál. Zűrzavarosnak látom az emberek életét. Úgy fújja őket a szél, mint a száraz leveleket.

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft