Ismét bekerült az MCult nevű city-magazin nyomtatott példányába egy velem, mint Női Önbizalom Edzővel készült interjú.

„Elkezdett formálódni bennem, hogy miről is lehetne tréningeket tartani,és az önbizalom kérdése vetődött fel. Sok nővel találkoztam, és látom rajtuk, hogy van bennük egyfajta feszengés és szorongás, amelyet szerencsémre mindig érzek.”

Mitől más ez a tréning, mint a többi önbizalom-fejlesztő gyakorlat?

Nem ismerem az összes önbizalom-fejlesztő tréninget. Három vagy négy embernek nézem az írásait és a weboldalát, és abból következtetem ki azt, hogy mindenki kulcsként fogja fel ezt a dolgot.

Egy mozgalmat szeretnék életre kelteni, és elindítani. Ennek nagyon fontos része, hogy azok a hölgyek, akik eljöttek, ezt tovább vigyék. Látom, hogy ők maguk fejlődtek, és képesek másoknak segíteni, ezért szeretném, hogy franchise partnereimmé váljanak. Szeretném, hogy olyan női önbizalomklubokat működtessenek, ahová azok a hölgyek, akik már elvégeztek egy tréninget, kettesével és hármasával párba állva egymást segítenék az életben az általam kialakított módszer szerint.

Az én szerepem az egészben az, hogy olyan módszert és szabályt mutassak embereknek, amit felhasználva képesek önmagukon is, és másokon is segíteni.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Az előadásokon beszélünk az önbizalomról, annak hiányairól, és hogy hogyan kerültek ebbe a csapádba. A tréningen már olyan konkrét lépéseket teszünk, és olyan gyakorlatokat csinálunk, amelyekkel szeretném, ha megtanulnák az ott résztvevők, hogy hogyan kell ezt az életükben alkalmazni. A klubban pedig ezt folyamatosan alkalmaznák.

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft