„Még sosem szerettem könyvet ennyire”

Ismét kaptam egy olvasói levelet, amit szeretnék megosztani Önnel!

Egy fiatal hölgy küldte el tapasztalatait a Női önbizalom titkos tükre című könyvemmel kapcsolatban. Mindig kíváncsian és nagy örömmel olvasom ezeket a beszámolókat, főleg, amikor ilyen elképesztő, sorsfordító változásokról szólnak.

Köszönöm, a kedves közvetlen hangvételű levelet és azt, hogy a hölgy megengedte véleménye és fotója publikálását!

“Elolvastam a könyved és imádom. Örülök, hogy ráleltem az oldaladra, nagyon motiváló és sokat segített a könyv abban, hogy újra nevessek. Nagyon remélem, hogy a közeljövőben Mosonmagyaróváron vagy környékén is lesz előadás, amit természetesen ki nem hagynék. A könyv fantasztikus, sok erőt adott ahhoz, hogy olyan legyek, mint most és ezzel meg is legyek elégedve. A könyv elolvasása előtt rengetegszer úgy gondoltam, a szakításomat követően, hogy semmit sem érek. button1Úgy éreztem, hogy minden erényemet, ami a szakítást megelőzően volt, elveszítettem. A könyv olvasása közben és azt követően rengetegszer átgondoltam a történteket. Próbáltam magamra alkalmazni az abban leírtakat. Eljutottam odáig, hogy van még bennem olyan, ami jó, ami lehet másoknak szimpatikus, kedvelhető és elsősorban elkezdtem elfogadni, később pedig egészségesen szeretni önmagam.
Mikor ez bekövetkezett, elkezdtem újra barátkozni, fejlődni és végül lett egy csodás új párkapcsolatom, amiben már nem érzem úgy, mint korábban, hogy “teljes egészében csoda”, hogy megkaptam a sorstól a párom.Már tudom, azért kaptam egy ennyire hozzám való srácot, mert sokkal inkább önmagam vagyok. Megérdemlem! Még sosem szerettem könyvet ennyire. Rengeteget segített nekem, remélem nem csak nekem! Másoknak is az enyémhez hasonló sikereket kívánok!”
Nyári Dzseni

Még nem olvasta? Rendelje meg most a Női önbizalom titkos tükre című könyvet. Olvassa el, és változtasson életén Ön is itt, kattintson a képre!

Ha már olvasta, küldje el tapasztalatait, véleményét!
Kattintson ide!

 

 

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft