Az egyik legnagyobb öröm számomra, amikor olvasóimtól visszajelzéseket kapok a könyveimmel kapcsolatban. Ezeket a reakciókat szívesen osztom meg Önökkel is, ugyanis meg szeretném mutatni, hogy igenis van remény egy boldogabb, pozitívabb élet eléréséhez.

Mindig nagy érdeklődéssel figyelem ezeket a beszámolókat, hiszen fontos számomra, hogy megerősítést kapjak arról, hogy a könyvem hatására valóban sikerül optimistább irányba elmozdítani olvasóim érzésvilágát.

Kedves olvasóm, Rebeka a Női önbizalom titkos tükre című könyvem elolvasása után írta meg benyomását, aktuális érzéseit.

Íme a hölgy beszámolója:

„Rájöttem, hogy ez az én életem, és csak én tehetek érte, hogy boldog legyek. Pozitívan látom a világot, mindenben a jót keresem, elfogadtam magam úgy, ahogy vagyok!”

Köszönöm szépen Rebekának a visszacsatolást! Kívánom neki, hogy továbbra is ilyen derűlátó, vidám legyen!

A pozitív hozzáállás megteremtése, illetve fenntartása a kulcs a kiegyensúlyozott élethez. Tegye meg az első lépést saját boldogsága felé, azáltal, hogy elfogadja, megszereti saját magát, megváltoztatja felfogását. Nem a külső tényezőkben kell keresnie a boldogságot, hanem saját magában! Ha képes bízni önmagában, akkor teljesen más életet élhet, mint korábban.

Gondolhatják, hogy persze, könnyű ezt csak így mondani… De én nem csak a levegőbe beszélek! Könyvem által egy olyan kézzelfogható segítséget kínálok a hölgyeknek, ami konkrét iránymutatást nyújt Önöknek. Szeretném, ha gyakorlati módszereimet követve, olvasóimnak sikerülne egészséges önbizalmat és önbecsülést kiépíteniük.

Ha Ön is szeretne a Rebekáéhoz hasonló fejlődésen átesni, ha pozitívabb és boldogabb életre vágyik, olvassa el könyvemet!

A képre kattintva több információt is megtudhat róla.

Megkérem Önöket, hogy a könyvem elolvasása után írják meg tapasztalataikat, fejlődésük történetét. Ezáltal sokat segíthetnek hölgytársaiknak. Nem mellesleg, engem is ezek a beszámolók buzdítanak önbizalomedzői munkám során.

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem!

Jó olvasást!

 

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft