Az egyik legnagyobb öröm számomra, amikor olvasóimtól visszajelzéseket kapok a könyveimmel kapcsolatban. Ezeket a reakciókat szívesen osztom meg Önökkel is, ugyanis meg szeretném mutatni, hogy igenis van remény egy boldogabb, pozitívabb élet eléréséhez.

Mindig nagy érdeklődéssel figyelem ezeket a beszámolókat, hiszen fontos számomra, hogy megerősítést kapjak arról, hogy a könyvem hatására valóban sikerül optimistább irányba elmozdítani olvasóim érzésvilágát.

Kedves olvasóm, Rebeka a Női önbizalom titkos tükre című könyvem elolvasása után írta meg benyomását, aktuális érzéseit.

Íme a hölgy beszámolója:

„Rájöttem, hogy ez az én életem, és csak én tehetek érte, hogy boldog legyek. Pozitívan látom a világot, mindenben a jót keresem, elfogadtam magam úgy, ahogy vagyok!”

Köszönöm szépen Rebekának a visszacsatolást! Kívánom neki, hogy továbbra is ilyen derűlátó, vidám legyen!

A pozitív hozzáállás megteremtése, illetve fenntartása a kulcs a kiegyensúlyozott élethez. Tegye meg az első lépést saját boldogsága felé, azáltal, hogy elfogadja, megszereti saját magát, megváltoztatja felfogását. Nem a külső tényezőkben kell keresnie a boldogságot, hanem saját magában! Ha képes bízni önmagában, akkor teljesen más életet élhet, mint korábban.

Gondolhatják, hogy persze, könnyű ezt csak így mondani… De én nem csak a levegőbe beszélek! Könyvem által egy olyan kézzelfogható segítséget kínálok a hölgyeknek, ami konkrét iránymutatást nyújt Önöknek. Szeretném, ha gyakorlati módszereimet követve, olvasóimnak sikerülne egészséges önbizalmat és önbecsülést kiépíteniük.

Ha Ön is szeretne a Rebekáéhoz hasonló fejlődésen átesni, ha pozitívabb és boldogabb életre vágyik, olvassa el könyvemet!

A képre kattintva több információt is megtudhat róla.

Megkérem Önöket, hogy a könyvem elolvasása után írják meg tapasztalataikat, fejlődésük történetét. Ezáltal sokat segíthetnek hölgytársaiknak. Nem mellesleg, engem is ezek a beszámolók buzdítanak önbizalomedzői munkám során.

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem!

Jó olvasást!

 

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző