Amikor párunk szakít velünk, az életünk egy nehéz időszakán kell túltennünk magunkat. Ilyenkor sokan látják a helyzetüket kilátástalannak, tehetetlennek és magányosnak érzik magukat, de ezeken az érzéseken tovább kell lépni, hiszen folytatódik az élet, és helyt kell állnunk a mindennapokban. Cikkünkben most arról írunk, miért fáj a szakítás. Olvasson tovább, értse meg az okokat, és így céltudatosan, könnyebben lehet túl a szakítás fájó időszakán.

Két eshetőség fordul elő általában, amikor szakítanak Önnel. Az egyik esetben már látja a problémákat, és nem éri váratlanul az elválás. A másik esetben azonban váratlanul jelenti be párja, hogy már nem Önnel képzeli el életét.

Nem számít, hogy melyik fenti történés vonatkozik Önre, ha a párja kezdeményezte a szakítást, az azt jelenti, hogy Önben még él a remény, hogy együtt megvalósíthatják a boldog, közös életet. Lehet, hogy nem volt minden felhőtlen, hiszen minden kapcsolatban vannak viták, és nézeteltérések, de Ön még hisz abban, hogy mindketten elégedettek lehetnek a kapcsolattal, ha dolgoznak rajta. Ez okozza a szakítás utáni reményvesztettséget.

Miért fáj a szakítás?

Ha mélyebbre ásunk az okok között, azt kell meglátnia, hogy minden nő számára értéket jelentenek a közös emlékek, a megálmodott jövő, a sok ráfordított energia és idő, amit a kapcsolat jelent. Sőt, valószínűleg a férfi az Ön hatására sok dologban változott, így ezek az eredmények is az Ön  érdemei. Azzal, hogy a férfi szakít, ezek az értékek semmissé válnak. Emiatt érzi azt a veszteség érzést, ami ilyenkor fájdalmat okoz.

Ráadásul szakítás után szebbnek látjuk a múltat, mint az valójában volt, mert a jó emlékek háttérbe szorítják a rosszakat. Ebben a helyzetben egy nő magában keresi a hibát, megjelenik a bűntudat érzése, csökken az önbecsülés, értéktelennek érzi magát, és végül, de nem utolsó sorban azt érzi, hogy soha nem lesz már ilyen férfi az életében.

Miért fáj a szakítás

Tudnia kell, hogy a fenti érzések csak a helyzetéből kifolyólag tűnnek olyan valóságosnak, de reálisan nézve már más a helyzet. Ne magában keresse a hibát, Ön értékes ember, és biztosan lesz olyan férfi az életében, aki értékeli Önt, és akivel megtalálhatja a közös boldogságot. Dolgoznia kell tehát azon, hogy megerősítse önbizalmát, és kilépjen a szakítás negatív hatásai alól.

Az Új élet szakítás után című könyv elolvasása után Ön is megértheti a párkapcsolatok dinamikáját, saját érzéseit, és sokkal tudatosabb, sikeresebb lehet a párkeresésben és az önbizalom fejlesztésében. Visszatérhet életébe a vidámság, magabiztosság, elkezdheti kialakítani az ÚJ életét azok szerint, amiket a könyvben tanult, így egy hosszú távon fenntartható, boldog életet alakíthat ki. A könyv egy útmutató lehet egy új élethez!

A könyvben található gyakorlatok segítenek, hogy megértse milyen a valóban Önhöz illő társ. Lépésről-lépésre végigvezeti Önt a folyamaton, aminek a végére érve egy tiszta képet kap saját érzelmeiről, vágyairól és céljairól.

Ha Ön is kedvet kapott, és szeretne segítséget kapni a fejlődésben, akkor csak annyit kell tennie, hogy a képre kattintva megrendeli a könyvet!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Ne féljen segítséget kérni új életéhez! Nyugodtan írhat nekem a weboldalon található elérhetőségek egyikén, vagy akár Facebook oldalamon.

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft