Amikor párunk szakít velünk, az életünk egy nehéz időszakán kell túltennünk magunkat. Ilyenkor sokan látják a helyzetüket kilátástalannak, tehetetlennek és magányosnak érzik magukat, de ezeken az érzéseken tovább kell lépni, hiszen folytatódik az élet, és helyt kell állnunk a mindennapokban. Cikkünkben most arról írunk, miért fáj a szakítás. Olvasson tovább, értse meg az okokat, és így céltudatosan, könnyebben lehet túl a szakítás fájó időszakán.

Két eshetőség fordul elő általában, amikor szakítanak Önnel. Az egyik esetben már látja a problémákat, és nem éri váratlanul az elválás. A másik esetben azonban váratlanul jelenti be párja, hogy már nem Önnel képzeli el életét.

Nem számít, hogy melyik fenti történés vonatkozik Önre, ha a párja kezdeményezte a szakítást, az azt jelenti, hogy Önben még él a remény, hogy együtt megvalósíthatják a boldog, közös életet. Lehet, hogy nem volt minden felhőtlen, hiszen minden kapcsolatban vannak viták, és nézeteltérések, de Ön még hisz abban, hogy mindketten elégedettek lehetnek a kapcsolattal, ha dolgoznak rajta. Ez okozza a szakítás utáni reményvesztettséget.

Miért fáj a szakítás?

Ha mélyebbre ásunk az okok között, azt kell meglátnia, hogy minden nő számára értéket jelentenek a közös emlékek, a megálmodott jövő, a sok ráfordított energia és idő, amit a kapcsolat jelent. Sőt, valószínűleg a férfi az Ön hatására sok dologban változott, így ezek az eredmények is az Ön  érdemei. Azzal, hogy a férfi szakít, ezek az értékek semmissé válnak. Emiatt érzi azt a veszteség érzést, ami ilyenkor fájdalmat okoz.

Ráadásul szakítás után szebbnek látjuk a múltat, mint az valójában volt, mert a jó emlékek háttérbe szorítják a rosszakat. Ebben a helyzetben egy nő magában keresi a hibát, megjelenik a bűntudat érzése, csökken az önbecsülés, értéktelennek érzi magát, és végül, de nem utolsó sorban azt érzi, hogy soha nem lesz már ilyen férfi az életében.

Miért fáj a szakítás

Tudnia kell, hogy a fenti érzések csak a helyzetéből kifolyólag tűnnek olyan valóságosnak, de reálisan nézve már más a helyzet. Ne magában keresse a hibát, Ön értékes ember, és biztosan lesz olyan férfi az életében, aki értékeli Önt, és akivel megtalálhatja a közös boldogságot. Dolgoznia kell tehát azon, hogy megerősítse önbizalmát, és kilépjen a szakítás negatív hatásai alól.

Az Új élet szakítás után című könyv elolvasása után Ön is megértheti a párkapcsolatok dinamikáját, saját érzéseit, és sokkal tudatosabb, sikeresebb lehet a párkeresésben és az önbizalom fejlesztésében. Visszatérhet életébe a vidámság, magabiztosság, elkezdheti kialakítani az ÚJ életét azok szerint, amiket a könyvben tanult, így egy hosszú távon fenntartható, boldog életet alakíthat ki. A könyv egy útmutató lehet egy új élethez!

A könyvben található gyakorlatok segítenek, hogy megértse milyen a valóban Önhöz illő társ. Lépésről-lépésre végigvezeti Önt a folyamaton, aminek a végére érve egy tiszta képet kap saját érzelmeiről, vágyairól és céljairól.

Ha Ön is kedvet kapott, és szeretne segítséget kapni a fejlődésben, akkor csak annyit kell tennie, hogy a képre kattintva megrendeli a könyvet!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Ne féljen segítséget kérni új életéhez! Nyugodtan írhat nekem a weboldalon található elérhetőségek egyikén, vagy akár Facebook oldalamon.

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző