Női önbizalomedzőként a leggyakrabban a párkapcsolati problémákról kapok kérdéseket a hölgyektől. Sokan érzik úgy, hogy hiába próbálnak változtatni, állandóan ugyanabba a csapdába esnek, mintha az élet makacsul ismételné önmagát.  Ez sokszor párválasztásaikra is igaz, vagy mintha vonzanák az ugyanolyan beállítódású férfiakat és nem tudnának kiszállni a játszmából egy jó választással.

Van ennek valóság alapja, vagy csak a képzelet játéka?

Előfordulhat, hogy valaki olyan családban nő fel, például, hogy az ellenkező nemű szülője soha nem tudta őt elismerni, értékelni, inkább kritizálta vagy egyáltalán semmilyen visszajelzést nem kapott tőle. Ilyenkor egy kislány úgy nő fel és válik érett nővé, hogy nem tudja milyen az, amikor az ellenkező neműek értékelik őt. Erre számos választ adhatunk, a leggyakoribb azonban az, hogy kívülről várjuk ezt az elismerést.  Vagyis a felnőtt nő továbbra is megmarad a meg nem értett kislány szerepében és nem a saját erőforrásaihoz fordul. Ezért előfordulhat, hogy tudat alatt olyan párkapcsolatba menekül, amelyben a társ olyan habitusú férfi, mint amilyen az apa volt.Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelésMiért így akar gyógyulni?

Sokan vannak, akik az ilyen lelki sebeket úgy gyógyítják, hogy a régi, megszokott szituációhoz hasonlót teremtenek maguknak, abban a reményben, hogy ezúttal másképp végződik a történet.  Természetesen tudat alatt adnak hitet egy újabb, nyilvánvalóan működésképtelen kapcsolatnak, azért mert félnek változtatni. Hiszen a jól ismert forgatókönyv megvéd az új kihívások mögött rejtőző félelmektől. Nem teszi magasabbra a lécet, nem keres mást, mert azt gondolja, nem érdemel jobbat. Így továbbra is megmarad az önbizalomhiány és megint beindul ugyanaz az ismétlődő gépezet, a társ lesz a hibás és a semmirekellő, amiért nem tudja értékelni a szerelmét, és máris megtörtént a szakítás.Töltse ki a díjmentes ÖnbizalomtesztetBezárul az ördögi kör

Mi történik ilyenkor? Rendszerin jön egy újabb, az előzőekhez nagyon hasonló társjelölt, és az egész kezdődik elölről.  Na jó, de mégis meddig? Hány buktató kell ahhoz, hogy észrevegye, hogy valami nem jó, valamit máshogy kéne csinálni? Elárulom a titkot, addig történik ez, amíg az egykori kislány el nem kezd a saját erőforrásaihoz fordulni önbizalomért. Amikor erre képes lesz, ki tud lépni a meg nem értett gyermek szerepköréből és elkezdhet végre nőként viselkedni.

A hölgyek sokszor képtelenek ezt elhinni, hogy képesek harmonikus, boldog párkapcsolatban élni. Ezért fontos az önbizalom megerősítése, az egészséges önbecsülés kialakítása, hogy felismerje saját értékeit és képes legyen azokból építkezni önmagát megerősítve.

Női önbizalomedzőként végzett munkám során kidolgoztam egy olyan egyedi módszert, amivel azokon a hölgyeken tudok segíteni, akik szeretnének nagyobb önbecsülésre szert tenni.  Olvassa el A női önbizalom titkos tükre című könyvemet, ha úgy érzi, jó lenne egy gyakorlati útmutatás a saját erőforrásainak megtalálásához.

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft