a környezetünk önbizalom romboló hatásai

Sokan kétségbeesnek, amikor bár évek óta keresgélnek, nem találnak társra. Mit tehetünk, hogy javítsunk az esélyeinken? A kulcs az  önbecsülés!

Fiatal korban sem egyszerű a párválasztás, de túl néhány rossz tapasztalaton, nehéz éven, még jobban el tud keseredni az ember, ha nem érkezik meg a várva várt szerelem. Így van ezzel Ildikó is.

“Most válok, egy évek óta nem működő házasságnak vetettem véget. Jó ideje nyitott szemmel járok. Nincsenek nagy elvárásaim,de az „ajánlatok” elkeserítők. Csak nős pasik próbálkoznak nálam: rossz házasságban élő, de válni kényelmi okokból nem akarók, vagy csupán a meglévő kapcsolat mellé egy kis szórakozást kereső férfiak. Nem tudom, hogyan és hol lehet független vagy elvált pasit találni, aki nem csak titkos viszonyt akar. Tisztelet, bizalom, őszinteség. Túl nagy elvárás?”

Női önbizalomedzőként gyakran hallok hasonló panaszokat, sokan írnak is nekem ebben a témában. Nyilvánvalóan túlzás, hogy csak nős pasik vannak a porondon. Igen, nyilván kevesebb “szabad” férfi van harminc fölött, de vannak. Itt a kérdés inkább az, hogy van-e arról konkrét elképzelése, hogy milyen férfi társra vágyik. Mert nem nagyon szokott a nőknek ilyen lenni. Mondják, hogy van, de ha megkérem őket, hogy részletesen írják le, akkor néhány elcsépelten használt alapjellemvonás után kifulladnak.

Én úgy hiszem, hogy ha az ember rendelkezik egy kiforrott, részletes elképzeléssel, akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy az élet elé “sodor” egy olyan egyedet, aki számára kívánatos. Miért? Mert, ha kitart e mellett a “kép” mellett, nem is megy bele olyan kurflikba, melyek végül nem az óhajtott helyzetbe vezetik. Ha van egy világos elképzelés, könnyebb eligazodni az útba kerülő lehetőségek rengetegében. De van még egy előnye. Ha egy nő tartja magát a szándékához, azt sugározza, hogy tartása van, tud nemet mondani a számára kedvezőtlen lehetőségekre! De persze ehhez az is kell, hogy legyen önbecsülése, önbizalma.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Miből jön az önbecsülés? Hogy értékesnek tartja magát. Egy egyszerű módszert találtam ki arra, hogy egy nő biztosan olyanná váljon, ami megadja neki ezt a büszkeséget. Először pontosan le kell írnia azt a férfit, akire vágyik, a fent kifejtett módon. Utána képzelje el azt, hogy egy ilyen férfi milyen nőt kereshet. Ne magából induljon ki, ne a mostani lehetőségeiből induljon ki, ne a jelenleg körülötte lévő férfiakból induljon ki, mert azok korlátozhatják, akadályozhatják. De ezt is le kell ám írni, mert az írással, teljes megfogalmazással kristályosodik ki a kép. A következő, hogy őszintén szembenézzen azzal, hogy a leírt “ideális” képhez képest neki saját magának min kell változtatnia. Őszintén, mert csak saját magának írja és ferdítések nélkül, mert a sorsa múlik azon, merre indul és ezáltal hová jut el. Tehát ha megvan, min kell változtatni, akkor ki kell találnia hogyan, milyen lépéseken keresztül fogja ezt megtenni.

62592_IMG_3560

Ezeket a lépéseket is le kell ám írni, sőt az egyes teendőket be kellene írni a naptárba. Ennyi az elmélet. Női önbizalomedzőként tudom, hogy ez nem mindenkinek könnyű véghezvinni. Sokak szívesen vesznek ezzel kapcsolatban külső segítséget. Azért is lettem önbizalomedző, mert látom, mekkora szüksége van a nőknek egy ilyen változtatásra.

Ha úgy érzi, hogy ez ügyben több információra segítségre lenne szüksége keressen az alábbi űrlapon keresztül!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft