Manapság nem egyszerű párra lelni. Gyakran nem is a nők önbizalmával van baj, hanem azzal, hogy a pasik csak a külsőségeket veszik figyelembe. Mit lehet ilyenkor tenni?

“Szép jó estét! Két napja gondolkodom az alábbi sorokon, amit most megosztok a kérdésedre. Véleményem szerint egy önbizalomhiányos nőnek inkább segítség lehet egy normális párkapcsolat, mert nem a férfitól nyeri vissza önbizalmát, hanem a férfi által nyílik ki, s ezáltal gyorsabban helyére kerülnek a dolgok. Manapság szerintem elég sok férfi szenved önbizalom hiányban. A nők sok esetben nem a toronyórát várják és hasonló csecsebecséket, hanem a normális egymást tisztelő, becsülő párkapcsolatot. A férfiak is esetenként könnyen ítélkeznek, ahelyett, hogy tapasztalnának. Ehhez nem kell más, csak a kiszemelt hölgyet, elhívni valahová. Na ezt teszitek meg nehezen. Pedig nagyon egyszerű lenne minden. Tudod, én pesti lányként újfent vidékről felköltözve, nem a domborulataim kidobásával díszelgek, pedig megtehetném minden nap, leesne egy-két ember álla, ha úgy öltözködnék, de ettől még nem önbizalomhiányos az ember, csak van egy határ amit nem lépsz át. Egy férfi a külsőn kívül lássa meg a belső szépséget, értéket.
Sad-Woman

Viszont most nekem is van egy kérdésem: Két ember találkozása során, ha van összhang, akkor mért nem lesz folytatás? Mért nem jutnak el arra a pontra, hogy találkozzanak. Az életünk során nem egyszer fordul elő ilyen helyzet, de nem is sűrűn. Vajon ilyenkor elengedünk-e, vagy elengedtük-e valójában az értékes dolgot anélkül, hogy tapasztalnánk?”

Úgy látom, hogy két ember közös élete sok mindenen múlik, nem csak a mindennapok összhangján. Az aktuális élethelyzetük, másokhoz való viszonyuk, egy-egy életterületükön megélt érzelmi állapotuk is meghatározza ilyen irányú döntéseiket. Szerencsére nem egy emberrel élhetjük meg ezt a mindennapos összhangot. Persze minden alkalommal veszteségként, sokszor kudarcként éljük meg ennek az összhangnak az elvesztését. Úgy gondolom, hogy ezt érdemes is “meggyászolni”, és persze átgondolni, hogy kire is van szükségünk a párkapcsolatunkban. Lehet, hogy finomítanunk kell az elvárásainkat, vágyainkat, de arra minden esetre alkalmas a helyzet, hogy jobban megismerjük magunkat és még világosabb képünk legyen a leendő társunkról.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

 

Változtassa a rossz érzését ilyenkor jóra! Legyen önben még több remény, még több magával kapcsolatos megértés és nézzen előre, erősítse meg önbizalmát. Ne hagyja, hogy a veszteség érzések eluralkodjanak önön, próbáljon kifelé fordulni, még több emberrel kommunikálni. Van egy mondás: “Azé lesz a jövőd, aki segít elfelejtened a múltat!” Nézzen előre, találja meg azt, amire igazán vágyik!

63773_IMG_3846

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft